Organiske pesticider for grøntsager

March 25

Organiske pesticider for grøntsager

Insekter gøre en masse skade i køkkenhaven, selv ødelægge hele afgrøder. De spiser blade og nye skud, sutte vitale væsker fra stængler og blade, skære rødder og ny vækst og spredning svamp og bakterier, der dræber planter. Nogle insekter der kan forventes i haven-miljø, men når de kommer ud af kontrol og angribe, gartnere skal tage skridt til at kontrollere eller fjerne dem, eller de risikerer at miste deres afgrøder. Undgå kemikalier på grøntsager ved hjælp af organiske pesticider og insekt kontrolmetoder.

Mel

Mel er effektiv på biller, græshopper og våd, soft-karrosseri insekter. Drys mel på insekter til at dræbe dem. Biller og græshopper vinger og ben får belagt i melet og det svækker deres bevægelse. De falde til jorden og dør eller er angrebet af aggressiv insekter. Soft-karrosseri insekter som bladlus og snegle bliver belagt med mel og er afskåret fra blive fugtig, så gum eller udtørre og dø. Mel blandet med salt kan være mere effektiv mod store skadedyrsangreb, men salt kan brænde planter så passe til drys kun på insekter.

Kogende vand

Kogende vand er en effektiv økologisk metode til aflivning destruktive insekter, især myrer. Kog vand og hæld det direkte i midten af Myren bakker, eller grave i ant hill og hæld kogende vand i midten af kolonien. Kogende vand er effektivt med bistader og hveps reder hvis de er lave nok eller ligger bekvemt nok at hælde vand i dem hurtigt uden omrøring op en sky af stikkende insekter før ansøgningen er komplet.

Morgenfruer

Morgenfruer frastøde biller, nematoder, tomat hornworms og whiteflies. Plantning morgenfruer med tomater, er bønner, agurker og andre vegetabilske haveplanter en proaktiv måde at håndtere insekter. For etablerede skadedyrsangreb, kaste en morgenfrue plante ind i blenderen med en kop vand og sprøjte løsning for at slippe den plante eller haven af destruktive insekter.

Sæbe Spray

Sæbe i en spray flaske eller slange vedhæftet fil er en effektiv organisk pesticid mod skadelige insekter. Økologisk insekticid sæbe eller opvask sæbe vil have den samme effekt når sprøjtes direkte på fornærme insekter. Flere programmer kan være nødvendigt at få nogen insekter gemmer sig under blade eller dem, der vender tilbage til planter efter den første spray.

Flydende chili

Hakke op en chili og liquefying det i blender til at sprøjte på insekter effektivt styrer skadedyr. Rød chili, jalapenos eller habaneros fungerer godt for dette program. Hot sauce blandet med vand virker lige så godt, men måske ikke så stærk som ved hjælp af en frisk peber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com