Origami papirblomster for begyndere

June 27

Origami papirblomster for begyndere

Origami blomster er nemme at lave, selv for begyndere. Næsten enhver type af blomst kan gøres ved at folde papir, men det er bedst at starte med et enkelt mønster og gå videre til mere komplicerede dem når du er blevet dygtig til de forskellige typer af folderne.

Papirvalg

Bruge nogen form for papir du indkvartering for projektet origami blomst, selvom begyndere bør starte med en simpel papir som dem der bruges til kopiering eller udskrivning. Notebook papir kan bruges, samt byggeri eller crepe papir. Følg mønster instruktioner og skæres din papir i et kvadrat eller rektangel før begyndelsen.

Mønster valg

Papir kan foldes ind i næsten enhver blomst form, lige fra simple til ekstremt indviklede. Begynde ved at vælge en rose, tulip, solsikke eller andre enkle form før eksamen til komplicerede blomster med flere kronblade eller en fremtrædende støvdrager. Lær at folde en grundlæggende blomst stilk og føje det til nogen form for blomst form.

Grundlæggende folder

Altid fold hver krølle præcis som beskrevet. Meget opmærksomme på vejledning og tage et øjeblik til at stifte bekendtskab med grundlæggende origami folder (Se ressourcer) før du begynder arbejdet på dine blomster. Folder folder ved at trykke på dem med din miniature for at holde dit arbejde, sprød og ren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com