Originalmateriale af kinesisk Lantern

April 25

Originalmateriale af kinesisk Lantern

Den 15 dag i den første lunar måned er noget af en nytår fest i Kina, en dag, der er altid markeret med kinesisk Lantern Festival. Kinesisk tradition dikterer, at denne aften, den første fuldmåne årets bør fejres med hængende lanterner. Festivalen har været brugt i mange år i Kina, dating tilbage før det sjette århundrede. Originalmateriale af kinesisk Lygten, selv er lidt sværere at spore.

Oprindelse Stories

Oprindelsen af den traditionelle kinesiske lanterne er ældre end historien. Legendariske oprindelse historier siger, at lygten blev opfundet som en del af den kinesiske nytår fest, som i dag stadig kendt som kinesisk Lantern Festival. Andre oprindelse historier hævder, at lygten blev oprindeligt skabt som en måde at fejre døde i en festival svarer til alle hellige Eve fest i Europa. Måske blev lygten oprettet af militære årsager. En legende kreditter hero Zhu Geliang med at opfinde en tynd, flydende lanterne, der kunne bruges som et signal til kinesiske borgere at angreb var umiddelbart forestående. Det er sikkert at kinesisk lygten blev fremtrædende 618 fvt, under Tang-dynastiet, som et element i festivaler og fester af enhver art.

Traditionelle lanterne Design

Traditionelt er kinesiske lanterner pyntegenstande lavet i lyse farver og mønstre. Kongelige og bønderne både plejede lanterner lys over deres hjem, og lanterner er blevet en vigtig del af kinesisk folkemusik kunst gennem årene. Nogle lanterner viser portrætter af legendariske kinesiske tal, religiøse og ellers. Det mest bemærkelsesværdige designelement er den thinness og lethed af lantern, som er designet til at flyde.

Lanterne Festival historie

Den kinesiske Lantern festival går tilbage til oldtiden. De første lanterne festivaler var religiøs karakter, bruges til at fejre kinesiske guder. Oprindelse historier af festival omfatter regnskaberne for gamle gudstjeneste og vise, at festivalen blev forbundet med både taoisme og buddhisme gennem årene. I dag er viser den moderne festival stadig sine religiøse rødder ved at betale hyldest til potensen af månen, en drivende kraft i gamle gudstjeneste praksis.

Lanterne legende

Kinesisk Lanternefestival, selv er blevet en kilde til mysterium i moderne tider. Et gammelt sagn fortæller en fortælling at Jade kejseren, der boede i himlene, blev vred på en hel by af mennesker og planlagt til at brænde dem. En god fe opdaget hans planer, og advarede byen lys så mange lanterner som muligt. Ovenfra, byen lignede det var i brand til Jade kejseren og han sparet det fra sin hævngerrig regn af ild. For at fejre deres frelse, bymændene begyndte belysning lanterner hvert år på den første fuldmåne i det nye år og dette er, hvordan Lantern Festival blev startet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com