Orkanen godkendt carporte

September 19

Orkanen godkendt carporte

Orkaner er grimme virksomhed. Selv de mindre storme kan ødelægge boliger, garager og biler af stærk blæst, fældede træer, hævelse havene og oversvømmelser. Beskytte din bil mod orkanen skader kan være vanskeligt uden en garage. Et af midlerne til at gøre så er en carport. Carporte arbejde som telte, der dækker din bil, når parkeret i indkørslen. Ikke alle carporte hold op under orkanen skader, og at finde én, der kan være svært.

Orkanen Rating

Finde en orkan-godkendt carport kan være en kilde til forvirring og frustration, fordi der ikke er nogen nationale standarder for orkanen ratings. Når et selskab lover orkan-godkendt, eller som mere almindeligt vises i reklame, orkan-rated carporte, dette kan betyde en af en række ting. For eksempel, kan det betyde, at virksomheden simulerer orkan-lignende betingelser for sit produkt afprøvning, at virksomhedens produkter tidligere modstod orkaner med minimal skade eller at selskabet baseret design og materialer af en carport på dem kendt for at have modstået orkaner.

Bygningsreglementer

Hver stat og mange kommuner og byer har bygningsreglementer på bøger. Disse bygningsreglementer kræver alle bygninger opført i et område at opfylde standarder for sikkerhed og beboelighed. I orkanen regioner, bygningsreglementer generelt foregribe eventualiteter i en stor storm og kræve nøje overholdelse af standarderne for at sikre optimal orkanen beskyttelse. I Florida, for eksempel, skal du ansøge om tilladelse til at opføre en carport. Carport skal opfylde statslige standarder, og en stat agent skal inspicere webstedet, før du installerer carport. I Florida, en carport, annonceres som orkanen-rated kan derfor være en, der opfylder staten bygning kode standarder. Check med din tilstand og lokale bygning kode retshåndhævelse division for bestemmelserne om carporte.

Carport virksomheder

Mange fabrikanter fremstiller carporte, og mange af dem hævder, at deres produkter modstå orkanen skader. Før du køber en carport, anmode om bevis for en carport orkanen modstand eller hvad præcis virksomheden betyder "orkan-rated" eller "orkan-godkendt." Amerikanske bygninger, en stål speciale virksomhed, fremstiller stålkonstruktioner, herunder carporte, og har produktgodkendelse med staten Florida. En af de virksomhedsstrukturer modstod angiveligt orkanen Katrina. Absolut stål af Texas tilbyder beviser, at en af dens carporte modstod orkanen Wilma.

Ressourcer

Søg efter den bedste orkan-resistente carport kan være frustrerende. Optimal udnyttelse af dine ressourcer kan reducere disse bekymringer. Kontakte nogen du kender i en orkan, der har en carport og spørge om deres erfaring med storme og uvejr. Tale med naboer eller andre mennesker i dit område, der har carporte og spørger, om strukturen modstod et nyligt orkan eller er godkendt til at gøre dette. Du kan også kontakte en lokal ekspert, såsom en universitetsprofessor engineering eller byggeleder, og få en liste over ting du skal kigge efter, når de køber en carport for orkanen modstand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com