Ørken landskabspleje ideer til boligen

November 10

Ørken landskabspleje ideer til boligen

Ørken landskabspleje idéer omfatter ofte dryscaping teknikker. Dryscaping gør området omkring dit hjem ser smuk og kræver lidt eller ingen vanding. Når du plante hjemmehørende planter med vandbesparelse i sindet, får du stadig en masse farve og konsistens i den udendørs landskab.

Rock og grus

Ørken landskabspleje med masser af rock og grus betyder, at du ikke behøver at bruge så meget af din fritid omsorg for en stor græsplæne. Oprette bånd af farve på din grus eller rock landskab. Alt du behøver er to eller tre typer af grus til at opbygge en kontrast. En metode er at oprette et bånd af grå-farvede grus, der fører til et knudepunkt som en kaktus eller et træ. Grus eller sten på begge sider af dette bånd kan være en anden fast farve som mørk brun.

Blomster

Krydre dine ørken landskabspleje med glimrende farvede blomster. Selv en lille have eller flower patch i grus omgivelser fungerer godt. Nogle blomsterløg præsenteret på hjemmesiden af Phoenix hjem og haven magasin er edderkop lilje, safran-krokus, den hvide freesia og crocosmia sp. Disse pærer fungerer godt i ørken klima, som uden for Arizona boliger. Men husk på at disse blomster ikke er hjemmehørende i din region. For eksempel, kommer den hvide freesia til USA fra Sydafrika.

Springvand

Hvis du ønsker at indarbejde et springvand i et ørkenlandskab, viser en konservativ ånd ved hjælp af en vandkilde allerede dedikeret til en anden funktion uden for dit hjem. For eksempel, hvis du pumpe vand op fra jorden til sprinklere, direkte det gennem en slange eller underjordiske rør til springvandet. Designe en samling pool omkring springvandet. Med en underjordisk pumpe, kan du pumpe regenereret vand fra poolen tilbage gennem springvandet igen og igen. En anden mulighed omfatter designe springvand til at udnytte vandet indsamles fra overfladen storm afstrømning. Rådføre sig med en landskabspleje ekspert til at finde den rigtige springvand design til din værftet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com