Orme på hindbær planter

August 5

Orme på hindbær planter

Hindbær planter er modtagelige for angreb fra en række insekter og leddyr. Selvom nogle hindbær insekter er gavnlige for afgrøder, er andre skadelig for planter og frugter. Den første linje i forsvaret mod skadedyr er regelmæssigt overvåge planter for tegn på skadedyr relaterede skader. En række af orme er almindelige i hindbær planter, der kan skade i blade, frugt knopper og frugt i hindbær planter.

Hindbær Fruitworm

Hindbær fruitworm (Byturus unicolor siger) er blandt de insekter, som er tilbøjelige til at forårsage stor skade til hindbær planter. Ormene foretrækker røde og lilla hindbær sorter og deres voksne biller også forårsage store skader på nye knopper og blade af hindbær planter. Hindbær fruitworms er små, ¼ tommer, gul-hvid, cylindrisk orme, der skaber langsgående huller i løvet, at skabe et skeletteret udseende. Ormene også tunnel gennem beholdere af frugter, løsne bær og fører til frugt drop.

Hindbær sukkerrør maddike

Hindbær sukkerrør maddiker er orme, som foder på indersiden af hindbær Stokke og få dem til at visne og bryde i slutningen af foråret og forsommeren. Ormen fodring i Stokke hofteholdere planternes vækst. Hindbær sukkerrør maddiker spise deres vej nedad i stilken under bristepunktet og overvintrer i Stokke. Voksen af ormen er en lille, grålig flue, der begynder at blive vist i foråret og lægge deres æg i nye knopper og skud. Bedste kontrol mulighed er at fjerne de tilskadekomne Stokke som de seende. Der er sjældent behov for kemikalier, som ormene ikke angribe mere end et par Stokke i hver plante.

Hindbær Sawfly

Hindbær sawfly er en pigget, bleg orm, der angriber den tre-fjerde lagret løv. Ormene spise langs blad kanter og oprette uregelmæssige huller indtil kun ribber forbliver på løvet. Ormene hæve både hovedet og halen, når de er forstyrret. Voksen af hindbær sawfly er en sort hveps med røde og gule markeringer. Bedste kontrol mulighed for hindbær sawfly er at bruge anbefalede insekticid lige før åbningen af de nye blomster.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com