Orme på Mountain laurbær træer

January 7

Orme på Mountain laurbær træer

Mountain laurel, kendt videnskabeligt som Kalmia latifolia, er en Bredbladet stedsegrøn, der ofte vises i busk grænser. Det har attraktive blade og blomster, der blomstrer i midt - til slutningen-foråret. Mountain laurel er nært beslægtet med Rhododendron og de har samme kulturelle krav. De også deler nogle af de samme problem skadedyr. En håndfuld af mountain laurel skadedyr kan vises som orme på planten, især i larver faser.

Sophora orme

Sophora orme (Uresiphita reversalis) er caterpillar form af den Pyralid moth, også kendt som Genista broom møl. Larver er om 1-tommer lange når fuldt udvokset og er orange eller grøn med små pletter af hvide hår vokser ud af mørke pletter på kroppen. larve æder bladene, forlader enten små spor og pin-huller eller skader langs bladet kant. Ormene generelt forbruge ikke nok løv for at alvorligt skade modne planter men unge eller nyinstallerede planter kan kalde for handpicking af larver. Bacillus thuringiensis (BT) kan også sprøjtes for en effektiv forvaltning.

Rhododendron soegeren

Rhododendron soegeren har en halv-tomme lang gullig larve, som Overvintrer i huler i mountain laurel stilken. Voksne fremstå i forsommeren og lægge æg, undertiden girdling grene i processen og forårsager spidsen af grenene til at dø. Larverne graver sig ned i woody stilken, skubbe ud et fint savsmuld og i sidste ende efterlader et ar. Der er flere midler til at kontrollere den soegeren, der skal bruges samtidigt de bedste resultater. Inden foråret, bør enhver stilke, der lider skåret under soegeren huller og brændt. Æg kan opsøgte og knust i juni. Senere på sommeren, hvis støv er ved at blive fordrevet fra tunneler i stilken, hullet kan være aftestede med en ledning til at dræbe ormen eller en hooked wire kan bruges til at trække det. Udvisningshamre kan blive dræbt med nikotin sulfate eller ved at indføre Bacillus thuringiensis i hvert hul.

Sort vin Weevil larver

Sort vin weevil larver er hvide larver med brune hoveder, der lever af mountain laurel rødder dybt i jorden. Thees larver er svære at få øje på, som de foder om natten og leve under bark og vragrester i løbet af dagen. De kan gøre alvorlig skade på planterne ved at spise små rødder og udvikler sig til større rødder, ofte girdling dem. Planter lider af dette vil have toppe drej til gul og derefter brun og kan i sidste ende dø hvis skaden er alvorlig nok. Den voksne weevil er en halv-tomme lang, sort og har spredt steder af gule hår på sin vinge dækker. Deres fodring efterlader udhugning i margenerne i løv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com