OSB gulvet vægtgrænse

August 1

OSB gulvet vægtgrænse

Orienteret strand board (OSB) svarer til krydsfiner, men i stedet for tynde strimler eller lag lag på en 90-graders vinkel, OSB er lavet af sikringsanlæg dele af 3 til 4 tommer træ længder, der overlapper hinanden og interlock i en 90-graders vinkel. Anvendes til undergulve og enkelt-lags gulve, sælges OSB typisk i 4 af 8 fod paneler. Dens evne til at bære vægten er sammenlignelig med krydsfiner.

Lys OSB

Strukturelle bestyrelsen Association (SBA) rapporterer, at 7/16- og 19/32-tommer-tykke OSB paneler anvendes på 16-tommer strøer på center (OC) kan bære 100 pounds per kvadrattomme (psi) levende vægt og 10 psi dødvægt. OC er afstanden fra midten af en tværbjælke til midten af næste. Levende vægt er mennesker eller dyr. Dødvægt er, tung, ubevægelig masse. Paneler, der er 19/32- og 5/8-inch-thick, sæt på strøer 20 inches OC, kan støtte 100 psi levende vægt og 10 psi dødvægt. OC afstandene i disse bærende beregninger er maksimalt for disse panel tykkelser. Flere strøer betyde stærkere gulve, der er i stand til at bære mere vægt.

Medium OSB

OSB-plader, der er 23/32-3/4-inch-thick, sæt på strøer 24 inches OC, kan forsynet 100 psi levende vægt og 10 psi dødvægt. Paneler, der er 7/8-inch og 1-tommer-tykke, kan monteret på bjælker 32 inches OC, bære 100 psi levende vægt og 10 psi dødvægt.

Tunge OSB

OSB, der er 1-1/2 inches i tykkelse, sat på strøer 48 inches OC, kan bære 55 psi levende vægt og 10 psi dødvægt.

Øget belastninger

For ekstra styrke, skal du anvende tykkere OSB tværbjælke afsnitsindstilling anbefales til tyndere paneler. For øget gulvet præstation eller manipuleret gulvbelægning, anbefaler SBA kombinerer jeg-strøer med OSB gulvbelægning, der overstiger span ratings. Strøer er fremstillede sammensatte strøer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com