Østlige Pennsylvania blomstrende træer

April 16

Østlige Pennsylvania blomstrende træer

Pocono Mountains og dybe dale i østlige Pennsylvania giver den ideelle levesteder for et stort antal blomstring løvtræer. I modsætning til evergreens, som pines eller hemlocks, der er klassificeret som nøgenfrøede og ikke producere ægte blomster, gøre alle løvtræer. Om foråret, vil som du drive eller rejse på tværs af østlige Pennsylvania, du sandsynligvis støde blomster af træer som black locust, hestekastanje eller røde ahorn.

Sort johannesbrød

Black locust, (Robinia pseudoacacia) er en indfødt blomstring hårdttræ træ, der vokser over det meste af Nordamerika. Undertiden kaldes falsk acacia, har de hængende klynger af cremet-hvide blomster en berusende duft minder om orange blomster. Honning fra black locust er meget lys i farve og meget sød. En ældre model kan nemt nå en højde på 80 fod. Black locust er en hurtigt voksende arter, der vil trives i sandet eller stenet jordbund, samt fugtig loams, hvilket gør det en ideel kandidat til de mange jordtyper findes i det østlige Pennsylvania.

Rød ahorn

De små rødlige mandlige og kvindelige blomster af røde ahorn (Acer rubrum) vises på den nøgne kviste og grene af denne hårdttræ før træet blade i midten af foråret. Rød ahorn vokse på tværs af alle østlige Nordamerika. Ligesom black locust er rød ahorn en indiansk arter, som også vokser godt i en bred vifte af jordtyper. Ud over sin røde forår blomster er en rød ahorn en fremragende skygge træ, også. En ældre model vil undertiden vokse så høje som 90 fødder.

Hestekastanje

Der er ingen tvivl oprejst stående blomsterstilke af hestekastanje (Aesculus hippocastanum). Hver stilk er sammensat af 20 til 40 individuelle buketter, hver sportslige en gul eller Rosa center. Hestekastanjer foretrækker vokser i fugtige rige jord. Hyppigt plantet som både gaden træer og skygge træer, er hestekastanjer et almindeligt syn over store dele af det nordøstlige USA. Når blomstrer er bestøvet, vil hver danner en tornede burr, der indeholder en eller to skinnende brune frø. Hesten kastanje er et medlem af familien buckeye og normalt når en modne højde af omkring 60 fod.

Østlige Redbud

Få blomstrende træer besidder den iøjnefaldende appel af den østlige redbud (Judastræ canadensis). Mens meget mindre i forhold til en hestekastanje eller black locust, hvad træet mangler i højden, det mere end kompenserer for med sin overdådige visning af rødlig-lilla blomster. Østlige redbud, undertiden kaldet "Judas træ," vokser på tværs af hele den østlige halvdel af amerikanske En ældre model vil undertiden nå en maksimal højde på cirka 40 fod. Ligesom den røde ahorn producere træer også deres blomster før bladre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com