OTT belysningsformer

October 5

OTT belysningsformer

OttLite er et mærke af lighting, der tilbyder en vifte af inventar ved hjælp af virksomhedens specialiserede pærer. OttLite selskabet hævder sin belysning skaber en mere naturlig look end andre løg, herunder andre dagslys afbalanceret pærer, ved hjælp af specielle teknologi, der skaber lyse, nøjagtig farvegengivelse uden blænding. OttLite inventar er baseret på forskning af Dr. John Nash Ott, der udviklede belysningsteknologi på anmodning af Disney studios.

Opgave lamper

Ottlites opgave lampe typografier er designet til at lyse et specifikt område, såsom et skrivebord eller arbejde tabel. Mange af disse lamper har indbyggede reflekser eller metal nuancer, der hjælper skygge lys og sigte den præcis hvor det er nødvendigt. Fordi OttLites er designet til at reducere anstrengte øjne, gør at virksomheden en række opgave-lys stilarter, der kan bruges til opgaver, der almindeligvis skat øjne, syning, computerarbejde og læsning. Clamp-on typografier er tilgængelige til at reducere mængden af tabel plads taget af lampen base, og svanehals eller multihead gulv lamper eliminere behovet for at bruge tabelområde helt samtidig opretholde opgave belysning fokus.

Forstørrelsesglas lamper

Ottlites Forstørrelsesglas lamper hjælpe med læsning og detaljeret arbejde ved at tilføje forstørrelse briller i lampen. Forstørrelse stilarter findes kun på stationære og bærbare (batteridrevet) modeller.

Generel belysning

OttLite stilarter, der tilbyder generel belysning omfatter gulvlampe armaturer med enten klud eller glas nuancer. Størstedelen af lyset er rettet nedad til læsning eller andre opgaver, men de lyse hvide nuancer tillader ekstra lys til lysere i rummet som en helhed. Der findes også to stilarter af væg sconces, ved hjælp af hvidt stof nuancer for direkte lys nedad samtidigt med at tillade almen belysning.

Nonbranded stilarter

OttLite pærer kan placeres i et armatur, der accepterer en mellemlang skrue base lys pære, som er den standard husstandens størrelse. Enhver stil af armatur kan omdannes til en OttLite ved hjælp af denne metode. Selv overhead lysstofrøret armaturet kan blive opdateret med OttLite rør, så stil valg udvide langt ud over selskabets egen linje.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com