Otte friske ideer til køkken Backsplashes

March 9

Otte friske ideer til køkken Backsplashes

Nogle områder af huset få alle design opmærksomhed. Simpel flise brusebad i 1980 ' erne har efterhånden blomstrede i en fantasy-gennemsyret luksus oplevelse med flere nedbør og vandfald brusehoveder, high-tech musik systemer, aquatherapy massage og damp og glasvægge, der blevet uigennemsigtig eller klart på flip en switch. Den ydmyge køkken backsplash, i mellemtiden, er forblevet stort set det samme: fire inches høj og lavet af træ eller det samme materiale, der anvendes for tælleren. Men nogle designere har arbejdet for at afhjælpe dette.

Slippe af med fire-tommer Backsplash

Som Home Depot designer Karen Thompson bemærkede i en gammel Parlamentet artikel, "standard fire-tommer backsplash... tilføjer en anden vandrette linje til et værelse, der er fuld af dem," og bemærkede, at området over backsplash normalt bliver malet. Efterfølgende, den malede område får regelmæssigt sprøjtede med fødevarer og væsker, og ofte er skyllet ned med en svamp. Dette kan være skadelige for backsplash som gentagen rengøring bære væk malingen. Sat i en backsplash, der strækker sig fra bordpladen til bunden af kabinetter ovenfor og er lavet af et materiale, der kan modstår hyppig washdowns bedre end maling.

Harmonisere Backsplash

Det er svært at holde et køkken fra ser rodet og travlt, men minimere antallet af kontrasterende materialer kan give et strømlinet udseende. Hvis du har granit tællere, gøre fuld højde backsplash af samme materiale.

Blend det

Matche din backsplash til dit kabinet ansigter. Hvis du har ren-ser euro kabinetter konfronteret med en sammensat, en laminat eller en metal, bruge den samme materiale til backsplash.

Baggrundslys det

Væggene bag området backsplash kan give en yderligere tre til fire inches af plads, som en møbelsnedker kan bruge til at oprette en belysning. Bruge lysstofrør med dæmpbare forkoblinger til at oprette dæmpes belysningen, der strækker hele bredden og højden af området over din counter-top. Ansigt baggrundslys området med en hvid slagfast akryl plader, 1/8 tomme eller 1/4 tommer tyk.

Baggrundslys det uden blænding

For at reducere blænding, let sandblæst akryl arket i det tidligere forslag. Større byer har virksomheder, der specialiserer sig i sandblæsning, men hvis du spørger en lokale professionelle maler, han kan enten gøre det selv eller henvise dig til en person, der kan.

Brug et spejl

Erstat backsplash i et lille køkken, især galley køkken, med et spejl kører fuld højde og bredde af rummet mellem bordplade og skab. Spejlet visuelt åbner op i køkkenet og giver en slidstærk overflade, der kan modstår hyppig rengøring.

Gøre det til et vindue

Har din builder eller remodeler sat i et vindue, der kører hele længden og bredden af området mellem kabinettet og countertop at give dagslys belysning af tælleren. Hvis du lægger nogle attraktive haven belysning i området uden for vinduet, fortsætter det med at give en attraktiv udsigt om natten. Derudover kan du gøre det kan åbnes til at give en velkommen brise ind i madlavning området.

Gøre det til en Art Gallery

De seneste teknologier gør det let at udskrive på næsten enhver overflade. Gøre en fuld højde backsplash med en composite- eller laminat materiale, og udskrive det med feriebilleder, en talentfuld barnebarn tegninger eller gengivelser af kunst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com