Outerspace ideer til en drengs værelse

September 2

De elementer af det ydre rum, at fange en drengs fantasi arbejder også godt for at dekorere sit soveværelse. Rumtemaet giver dig fleksibilitet i udsmykning af værelse. Du har mulighed for at fylde rummet med plads-tema indretning eller tilføje subtile plads accenter, afhængigt af hvordan du ønsker det færdige rum til at se.

Vægge

Væggene i rummet hjælpe med at bære rumtemaet. En mulighed er at male væggene i en mørk blå farve til at repræsentere ydre rum, som kan skabe følelsen af en mindre, mørke rum samlet, så Forbered for den dramatiske ændring, især hvis væggene er i øjeblikket en lysere farve. Tilføje væg klistermærker eller malede billeder af planeter til væggene. Glow-in-the-dark star figurer også arbejde godt på loft og vægge til at tilføje til plads look. Hvis du ikke ønsker at male hele væggen en mørk farve, male en mindre vægmaleri på en stor væg at skabe udseendet af rummet. En anden mulighed er at male et vægmaleri af en raket skib eller astronaut.

Accenter

Plads-tema indretning elementer gør en stærk indvirkning på det overordnede tema. En overhead accent, hænge et sæt af model planeter fra loftet. Model raketter også arbejde godt enten suspenderet fra loftet eller hvilende på en hylde, kommode eller natbord. Ramme artwork med en rumtemaet, især hvis du springer vægmaleriet. Illustrationen tilføjer rumtemaet til væggene. En plakat af en konstellation diagrammet tilføjer en smule af videnskab til rummet. Konfigureret et teleskop i hjørnet til funktionelle og dekorative element. Dit barn kan bruge teleskopet til at se på de faktiske stjerner når den ikke er i brug som et rum dekoration.

Sengetøj

Plads sengetøj sæt er ofte tilgængelige på hjem butikker i størrelser fra så lille som buksetrold senge. Købe et tema sæt bånd i sengen i temaet nemt, men du også skal købe et nyt sengetøj sæt, hvis du beslutter at ændre temaet for rummet. En anden mulighed er at gå med en dækkende farve til sengetøj, såsom mørk blå eller rød. Ser for rum-tema puder, som en raket skib eller stjerner, at pynte området seng.

Gardiner

Et sæt af mørke blå gardiner danner grundlag for hjemmelavet vinduesafskærmning til en plads-tema værelse. Bruge stof i kontrasterende farver til at oprette planeter, stjerner og måner. En runde mønster fungerer godt for at hjælpe dig skære ud stof til at ligne planeterne. Sy de plads-inspirerede figurer på gardiner, eller bruge jern-på fusing materiale til at gøre det en no-sy projekt. Plads figurerne ud tilfældigt på lignende afstande i nærheden af gardiner. Du kan også finde plads-tema gardiner, der er allerede trykt for at spare dig tid.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com