Over komfur mikrobølgeovn Installation

October 23

En over-the-ovn-mikrobølgeovn sparer værdifuld bordplads samtidig styrke madlavning området. Stadig, en over komfur mikrobølgeovn er meget forskellige fra modstykket køkkenbordet og kræver forskellige værktøjer til installation. I virkeligheden, på grund af vægt og akavet form af mikrobølgeovn er installere en over komfur mikrobølgeovn en involveret proces.

To-personers Job

Før du installerer en over komfur mikrobølgeovn, bede en ven eller familiemedlem om bistand. Mikrobølgeovn spænder fra 34 til 70 pounds og, når installeret under kabinet og over en kogeplade, mindst én person er nødvendigt at holde mikroovn på plads, mens den anden sikrer det på væggen eller nedenunder kabinettet.

Rette sikkerhed

PPE eller personlige værnemidler, er nødvendigt for alle parter arbejder på installation. Handsker og lange ærmer hjælpe med at forhindre sår og skrammer. Hvis der kræves boring, forhindre beskyttende briller øjenskader. Fastlægge en presenning over komfur vil sikre, at savsmuld ikke finder vej ind i sortiment-brændere. Dette kan forhindre alvorlige skader til stovetop og endda flare-ups gasbrændere.

Værktøjer og Hardware

De nødvendige redskaber til installation af en over-the-ovn-mikrobølgeovn varierer afhængigt af beslag og hardware, der anvendes under installationen. Hardware omfatter skruer, ankre, skifte bolte, skiver, plader og endda kroge til at hænge løs dele af den mikrobølgeovn netledningen. Værktøjer omfatter mærkning blyanter, målebånd eller lineal, hamre, niveauer, skruetrækkere og øvelser.

Ventilation

Over-the-ovn mikrobølgeovn har et område til ventilation. Dette område er med til at sikre mikrobølgeovnen ikke overophede under drift. Forlade nok plads under installationen for mikrobølgeovnen til at lufte ordentligt. Ligeledes, sikre plads mellem bunden af kabinettet og toppen af rækken er mindst 30 inches. Dette vil sikre komfur ikke skader mikrobølgeovn aktiveret.

Magt

En nærliggende strømkilde er nødvendige for mikrobølgeovnen efter installation. Under installation, sikre stikkontakten er lettilgængeligt og at strømkablet mikrobølgeovn ikke hænge løst eller i nærheden af komfur. Bruge kroge til at guide sti af strømkablet, indtil den når stikkontakten.

Kantede parenteser

Til at hænge enheder, to forskellige slags parenteser bruges: dem, der sidde mod bagsiden af mikrobølgeovnen og dem, der sidder på toppen. Disse beslag kræver stærk støtte fra væggen, fordi de vil holde et apparat, at ændringer i vægt, som brugeren tilføjer eller trækker mad. Fastgør vægbeslag til studs og andre bærende enheder og sikre under kabinet parenteser er tilstrækkeligt forankret i sted.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com