Over vandes tomatplanter

June 26

Over vandes tomatplanter

Tomater er en alsidig frugt til at spise rå, tørret eller kogt. Denne alsidighed gør dem en gartner glæde. Tomater er 95 procent vand, ifølge University of Missouri. Tomater kræver korrekt vanding teknikker til at sikre kvalitet og rigelige afgrøder. Forkert vanding, især over vanding, udbytter usunde planter og afgrøder.

Daglig vanding

Fleste af voksende regioner kræver ikke daglig vanding af tomater. Dette er en havearbejde misforståelse. Et problem med daglig vanding er tendensen til at uheld over vand planterne. Clemson Universitys hjemmeside rådgiver at tomater behøver kun 1-2 inches af ugentlige vand til sund planteproduktion vækst og tomat.

Root Rot

Over vandes tomater er modtagelige for root rot. Tomater har en vigtigste pælerod, der går flere fødder ned i jorden for at få vand og næringsstoffer. Trævlede rødder stikker ud fra de vigtigste pælerod. De er hår-lignende og skrøbelige. For meget vand skaber den ideelle forudsætning for root rot til skade eller dræbe hele planten.

Vanding tidsplan

En regelmæssig vanding tidsplan forhindrer potentialet for over vandes tomater. Derudover er planter vandes jævnligt mindre tilbøjelige til at blive langbenet og give lidt at ingen frugt. En sammensat vanding tidsplan reducerer halvtosset frugt, selv for knæk-modstandsdygtige tomat hybrider.

Bioklip

Jorddækning er en effektiv metode til at bevare en konsistent jordbunden fugt til tomatplanter at forhindre ukrudt, root rot og revnede frugter. Skubbe barkflis til side og undersøger jorden for fugt før vanding. Stikke fingeren markøren ned i jorden til at teste for hvordan våd jorden er. Hvis jorden er tørre og tør, er yderligere vanding nødvendige. Ikke vand da toppen af barkflis er tørt. Jorden under er ofte rigeligt våd uden tilsætning af ekstra vand mellem regelmæssig vanding tidsplaner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com