Over vifte mikrobølgeovn Hood Installation

March 31

En over vifte mikrobølgeovn hood kombination er en fantastisk måde at spare bordplads og stadig har din mikrobølgeovnen ved hånden. Om du vil udskifte din gamle hætte med en ny mikroovn hætte eller foretager en ny installering, kan du let fuldføre dette projekt, hvis du har grundlæggende snedkeri og elektriske færdigheder.

Fjern den eksisterende Hood eller mikrobølgeovn

Sluk altid elektricitet til ethvert apparat, når du arbejder med den. For at gøre det lettere at få adgang til området hood, overveje at flytte din vifte af vejen, hvis muligt. Fjerne den gamle hood, afbryde de elektriske ledninger, som er hårdt kabling eller sat ind i en beholder. Fortryde udluftningsanordning forbindelsen og de skruer, der holder hætten på kabinettet ovenover.

Når du udsætter området over området, kan du nu måle for nye mikrobølgeovn emhætten. Tage hensyn til den form og størrelse af ventil åbning. Medmindre du ønsker at gøre nogle drywall reparation, kigge efter en over området mikrobølger hætte, der vil passe ind i åbningen. Vælg en mikrobølgeovn hood, der har den samme slags elektriske ledninger, så godt.

Pak din mikroovn hætte

Gemme montering skabelon stykke som du udpakke den nye mikrobølgeovn emhætte. Dette viser dig præcis hvor du skal bore huller for at gøre installationen lettere. Når du er færdig med udpakning resten af pakken mikrobølgeovn hood, tage tid til at læse producentens installationsvejledning.

Installation

Hvis du vil ændre udluftning eller elektriske ledninger, gøre det først.

For at hjælpe du ved præcis, hvor at montere mikrobølgeovn hood, tape montering skabelon brik på væggen bag hætten. Du kan derefter bruge det som en guide til installation af mikrobølgeovnen.

Fastslå, hvor Monteringsplade til mikrobølgeovnen skal gå. Sørg for det er niveau, før du lægger det. Denne monteringspladen forbinder med væggen og kabinet over mikroovn hood at give apparatet den støtte, den har brug for. For den bedste støtte, forsøge at oprette forbindelse med studs. Hvis ikke, skal du bruge anker skruer.

Skub den nye mikrobølgeovn hætte på plads. Du kan ønske at få nogen hjælpe dig med denne del af projektet. Det næste skridt er at forbinde mikrobølgeovn hætten til sin nye udluftning. Enten stik det i eller hårde wire det til den eksisterende kredsløb. Der kan ikke være en masse plads til at få fingrene bag mikrobølgeovn hætten til at foretage tilslutningerne. Det kan hjælpe for at tip mikroovn ud en smule, så du kan få adgang til udluftning og elektriske komponenter. Når det er wired og udluftes kan du stramme monteringsbolte til din nye mikrobølgeovn hætte og fuldføre dit projekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com