Over vifte mikrobølgeovn krav

October 26

Over vifte mikrobølgeovn krav

Over-the-range mikrobølgeovn er en nem måde at spare plads på din bordplade. Men for at sikkert installere disse apparater, er det vigtigt at sikre, at enheden har den rigtige støtte, tilstrækkelig plads, passende elektriske tilslutninger og udluftning (hvis påkrævet). Med omhyggelig måling og planlægning, kan du trygt når indkøb og installation af din mikroovn.

Support

Støtte en over-the-range mikrobølgeovn kræver både en fryser over området, og en robust væg bag installationsområdet. De fleste over-the-range mikrobølgeovn er installeret ved hjælp af en U-formet monteringsbeslag på bagsiden og bolte placeret i bunden af den øverste kabinet. Væggen skal kunne have skruer indsat i det, for beslag; Derfor skal noget, der kan forhindre installation, såsom keramiske fliser, fjernes. Kabinet ovenover området skal være plan og fastgjort forsvarligt til væggen.

Plads

De fleste over-the-range mikrobølgeovn er mindst 15 inches høj og enten 30 eller 36 inches lang. Hvis der er kabinetter beliggende støder op til mikroovn-enhed, skal du måle at mikrobølgeovnen døren vil passe mellem dem, og døren vil svinge åben uden at ramme eller blokere enhver kabinet. The National køkken og Bad Association & rsquo; s retningslinjer også, at du bør have mindst 15 inches, hvis ikke mere, mellem toppen af din rækkevidde overflade og i bunden af din mikroovn, at sikre, at ingen varmeskader vil forekomme.

Elektriske

Over-the-range mikrobølgeovn er tilsluttet afsætningsmuligheder, ikke kabelforbundet ligesom de fleste emhætter. De fleste producenter kræver en 120 volt, 15 amp jordet stikkontakt anbragt over eller bag mikrobølgeovn til at levere strøm til enheden. Kontroller, at du kan køre ledningen til beholderen sikkert, uden at strække eller bøje, for at sikre, at ledningsnet forbliver intakt.

Valgfri udluftning

De fleste over-the-range mikrobølgeovn kan enten være udluftes ud ved hjælp af kanalsystem eller luften kan recirkuleres gennem en trækul filter indbygget i enheden. Kanalsystem kræves er normalt 3 "x 10" rektangulære rør. Hvis du udskifter en gammel enhed, sikre at kanalsystem er rene og i god stand. Hvis du recirkulere luften gennem et filter, trækul i stedet, skal du kontrollere, at den enhed, du har købt kommer med dem, og at du ved hvordan du bestiller udskiftninger som foreskrevet af fabrikanten.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com