Overkommelig kompostering

June 29

Overkommelig kompostering

Overkommelig kompostering kan synes udelukket at mange ønsker wanna-be composters, når de ser den høje pris på kommercielt produceret kompost produkter. Men så længe du har lyst til kompost- og en klar forsyning af bionedbrydeligt scraps--du kan omdanne køkken og værftet affald ind i næringsrige humus uanset dit husholdningsbudget.

Fakta

Kompostering er en opdelingstræ proces, der opstår, når bakterier nedbryde biologisk nedbrydeligt affald. Da den vigtigste ingrediens, der er nødvendige for kompostering er organisk affald--materiale du normalt ville smide i papirkurven--kompostering omkostninger typisk variere afhængigt af udstyr og forsyninger du bruger under den komposteringsproces. Hjælpe med at holde din kompostering operation overkommelige ved at opstille et fornuftigt kompostering udstyr budget og stikning med det. Uanset dit budget, Husk altid: indkøb af dyrt kompostering udstyr ikke betyder, at du vil være i stand til at producere bedre kvalitet færdig kompost.

Gratis kompostering

Så længe du har adgang til haven rake eller husdyrgødning fork, kan du producere kompost uden at bruge en enkelt dime. Oprette en kompostbunke ved at indsamle dine organiske rester i en 3-cubic-mund bunke på et plaster på godt afdrypning nøgne jord i din baghave. Fremskynde nedbrydning ved hjælp af lige store mængder af kvælstof-heavy (grøn, våde scraps, ligesom afklippet græs, ko, hest eller kanin gødning og grøntsager eller frugt skræller) og kulstof-tunge affald (tør, brun scraps, som døde blade, avis, halm og savsmuld). Holde affaldet lidt fugtige (ideelt set omkring så våd som en vredet ud svamp), og rør bunken, når hver en eller to uger med en have rake eller husdyrgødning fork oprette næringsstof-tunge humus i cirka seks måneder.

Billig kompostering

Hvis du ikke vil hellere have en potentielt grimme kompostbunke i din baghave, kan du stadig kompost billigt ved at bygge din egen kompost bin. Potentielle billige materialer omfatter træpaller, skrot tømmer, gamle mursten, felt sten og ruller af wire. Uanset hvilken materiale, du vælger, skal du bruge den til at bygge en simpel tre-sidet kompost bin, der efterlader en side åben til at give nem adgang til kompost affald når beluftning eller høst det. Generelt er de fleste kompost siloer måle ca 3-feet-by-3-feet-by-3-feet, men du kan også konstruere flere placeringer, hvis du forventer at skulle bortskaffe mere affald.

Hvis du ikke har en masse af organisk affald, overveje at sætte det i en ubrugt plast affaldsspand, antyder Nancy Ondra, forfatter til "Jord og kompostering." Fjerne affaldsspand bunden og nedsænkes den nederste halvdel af objektbeholderen i stedet for en lille stationær kompost bin. Eller konvertere skraldespanden i en kompost tumbler: Punch beluftning huller i skraldespanden sider med en hammer og søm, derefter udfylde det med let fugtig bionedbrydeligt affald. Forsegle skraldespanden og rulle det hele jorden en gang ugentligt at producere færdige kompost i flere måneder.

Overvejelser

Kommercielle kompost aktivatorer og startere koste et bundt og de typisk tilføje ikke noget til din kompost affald, at du ikke kan give lige så nemt uden at bruge nogen penge. Disse kompostering tilsætningsstoffer hoppe starte den mikrobielle aktivitet i din kompost ved at øge mængden af kvælstof, bakterier og enzymer i affaldet. Men tilføje en smule af almindelig muldjord og færdige kompost til din kompost affald fungerer lige så godt øge mikrobielle aktivitet, siger Stu Campbell, forfatter til "Lad det rådne!"


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com