Overkommelige alternativer til ler tagsten

July 31

Tagsten af ler er lavet af ler kompositmaterialer, som er fyret. De ligner keramiske fliser, men uden glasur. Ler fliser også kommer i en bred vifte af former og bredder for forskellige tag stilarter og beskyttelse mod vejrliget. Mens clay fliser er kendt for deres varmebestandighed og karakteristisk udseende, kan de også være dyrt at købe og installere. Du kan muligvis bruge flere billigere alternativer for dit tag.

Beton

Beton fliser er lavet af cement og konkrete materialer. Da disse er nemt fremstillede syntetiske stoffer, koster de typisk mindre end ler flise. De tilbyder nogle af de samme fordele og kan være belagt med en bred vifte af beskyttende finish. Disse finish kan være i stand til at give den samme rustikke røde farve at clay ville have givet dit hus, hvis typografien er vigtigt for din plan.

Skifer stilarter

Skifer er en type af natursten. Det kan være dyrere end ler flise, medmindre du bor i nærheden af en kilde til skifer, i hvilket tilfælde indstillingen skifer kan koste mindre. Du bør også undersøge fiber-cement fliser, der efterligner skifer; disse er endnu mere omkostningseffektiv. Mens fiber versionen ikke er så holdbare som virkelige skifer, giver det isolering.

Asfalt

Asfalt helvedesild er fortsat den billigste tagdækning mulighed. Hvis du har brug for ler eller ler-lignende materialer på dit tag beskytter mod varmen eller opfylde strenge brand beskyttelse, skal du sandsynligvis bruge en anden type tagmateriale. Men hvis disse ikke er de store overvejelser, asfalt flise vil være langt billigere end ler, og flere entreprenører har erfaring i arbejdet med materialet.

Vælg en Plain stil

Hvis du har brug for ler flise og svært ved at acceptere nogen stedfortræder, forsøge at finde en almindelig stil. Ler tagmaterialer kommer i mange forskellige stilarter baseret på tag designs fra hele verden. nogle kan være meget kompliceret og bekostelig. Du kan muligvis at skifte til et almindeligt flise stil og spare en betydelig mængde af penge, mens du stadig holder din ler tag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com