Overkommelige måder at bygge en hytte

August 26

Der er så mange afprøvede og sande måder at bygge en hytte, som der er planer om at vælge fra, men billigt at bygge en hytte tilføjer en særlig udfordring. Nontheless, det er muligt at bygge en overkommelig og attraktive kabine, og gøre projektet både sjovt og miljøvenlige så godt.

Planer

Finde en passende plan. Se gennem enkle kabine eller skuret planer fra Universitet udvidelse services – University of Tennessee tilbyder gratis kabine planer, som gør North Dakota State University landbruget udvidelse Service og flere andre (Se referencer 1 og 2). Tilpasse en af dem til dine behov. Der er også mange gratis planer online på steder som BuildEasy.com eller skure & opbevaring Buildings.com, blandt andre. Biblioteker er en anden omkostningsfrit kilde for planer---Se i afsnittene DIY, haven eller arkitektur.

Materielle overvejelser

Efter beslutter din grundlæggende plan og arbejder op en materiale liste, overveje, hvor du kan nasse så mange af disse elementer som muligt. Check med venner og naboer til at se, hvad de kan bidrage, og glem ikke at tjekke din egen garage/loftsrum/kælder for glemt "perler" fra tidligere projekter. Tjek online classifieds som Craigslist for gratis, billig eller byttehandel genstande. Freecycle er et andet godt sted at lede efter lokale gratis varer eller "gaver," som de kalder dem. Hvis du ønsker at være virkelig avantgarde, kan du også gøre vidundere med træpaller (da de har tendens til at hobe sig op, mange butikker lykkeligt vil give dem væk gratis for den indhaling). De fleste DIYs tilbyder rabatter på beskadigede tømmer, fliser og andre byggematerialer. Bare spørg---du aldrig vide.

Going grøn

Hvis du ønsker et grønnere fodaftryk for din kabine, vil en simpel strawbale struktur kombinere vægge og isolering; eller du kan prøve cordwood vægge, hvis du har en klar forsyning af træ. COB, dæk, adobe---er alle billige ideer til at overveje. GreenHomeBuilding.com er et fantastisk sted at udforske mange bæredygtige alternative bygning ideer. Du kan også ønsker at tjekke din lokale bibliotek for en kopi af bygning Green af Clarke Snell og Tim Callahan (Se referencer 3)---ud over et ton af info om alternative byggemetoder, de tager dig trin for trin gennem opbygningen af en smuk 13 af 14 fod kabine inkorporerer flere attraktive, alternative stilarter.

Resumé

Uanset hvilken kahyt du vælger at bygge, at tillade dig selv at tænke "outside the box" og gøre brug af genanvendte materialer, hvor det er muligt, vil gå en lang vej mod at bygge en billig hytte vil du være stolt af at vise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com