Overlay problemer med farvede beton gulve

November 30

Farvede beton gulve er beton plader, der er blevet farvet med syrer, der interagerer kemisk med sammensætningen af gulvet. Overlays, men er plast og konkrete hybrid belægninger, der placerer syrer oven på beton. De giver dig mulighed at dække over de mangler, der beton kan have--især hvis det er ældre - og give en mere konkret måde at være sikker på pletten farve og mønster. Overlays, men er stadig underlagt problemer med revnedannelse og holdbarhed.

Ordet kvalitet

Ordet kvalitet henviser til hvor godt overlejringen tillægger den betonplade. Mens den ujævnt betongulv kan dækkes med held med en overlejring, skal beton være ren for processen med at arbejde. Fedt, snavs, olie og endda fugemasser på betonen kan forstyrre overlay bindende proces og føre til en overlejring, der skal udskiftes efterhånden.

Krakning

Sprængning sker i overlays når de tørrer forkert. Overlay materielle kontrakter over tid på grund af de konkrete blandinger, der er i overlejringen, selv. En lille ubalance i de kemikalier, som en overlejring bruger kan forårsage revner til at danne, især i varmt, tørt vejr. Disse revner er svære at lave uden at erstatte overlayet helt.

Farvning stil

Kvaliteten af pletten afhænger ofte af stilen af pletten, selv. Pletter interagere på forskellige måder med overlay materialer og skal kombineres professionelt for at opnå de vanskeligere virkninger, ligesom udseendet af ægte sten. Små fejl i troweling eller forsegling kan gøre belægning ser unaturligt eller forlade hvidlige striber i de afsluttende faser.

Holdbarhed

Syre pletter kan have holdbarhed problemer, især hvis de ikke er recoated med fugemasse regelmæssigt hver flere år. Pletten kan sløre og blegne, og med en overlay kan det være vanskeligt at reparere uden at tilføje en helt ny overlay materiale. Holdbarhed og accept af pletten kan variere med hvilke polymerer og kombinationer anvendes i overlay materialer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com