Overseeding en gård

October 11

Overseeding en gård

Tanken om at udbrede nye græsfrø til din allerede voksende og blomstrende græsplæne kan synes overflødig, men overseeding en græsplæne giver en række vigtige fordele. Du kan ikke bare snuppe en håndfuld frø og drys dem tilfældigt over overfladen. For en vellykket overseeding job, skal du omhyggeligt forberede den eksisterende værftet at støtte den nye frø og græs korrekt.

Årsager til Overseed

Uanset hvor sundt din græsplæne ser nu, er faktum at græs gradvist vil ældes og dø, ligesom mennesker gør. Som græsset begynder at dø, vil du mærke pletter af tomme områder i din plæne. Denne udtynding af sunde græs også efterlader mere af en åbning for ukrudt at invadere plænen. Du kan også nødt til at overseed for at dække områder beskadiget af kæledyr eller konstant slid og ælde. Anvendelse af et frisk lag af sunde græsfrø vil tykkere sund græsset og hjælpe med at forhindre fremtidig skade og luge vækst, samt gendanne den smukke udseende af din værftet.

Timing

Timingen for overseeding din værftet varierer baseret på typen græs du bruger. Det væsentlige, er der kun to gange i år, der er sikre at overseed en græsplæne: forår og falder. Overseeding i disse sæsoner tillader den nye græsfrø til rod i og begynder at vokse før belastninger af ekstrem varme og ekstrem kolde, såvel som den tørke, der ofte opstår i sommer og nogle gange endda om vinteren når der er lidt snefald. Cool sæson græs bør sås i tidlige efterår, med varme sæson græsser plantet i tidlige forår for de bedste voksende resultater før de stressende sæsoner.

Forberedelse

Få din græsplæne klar til understøtter sine nye græs frø med et par grundlæggende skridt. Slå græsplænen så kort som du overhovedet kan; Dette vil tillade sollys og regn til at komme til græsfrø til at støtte spiring. Dethatch og lufte græsplænen for at øge luftcirkulation, reducere risikoen for skimmelvækst og fjerne gamle og døde græsafklip og debris. Græsfrø vil ikke spire, medmindre det er i direkte kontakt med jorden. Endelig grundigt blød muld i din værftet således at materialet er fugtig, når frøet sætter ind. Fugt er nøglen til græs frø spiring.

Procedure

Brug mindst det fulde beløb af frø du vil være nødvendigt for såning en ny gård, trods det faktum, at du allerede har nogle græs. Uanset hvad, vil ikke alle frø ramme jordoverfladen; bruge ekstra for at sikre du får nok til at spire, din plæne er passende dækket. Fyld din broadcast sprederen med halvdelen af frø og sprede det rundt, arbejde i parallelle linjer i én retning på tværs af din værftet. Når du bruger den første halvdel, tilføje den anden halvdel og arbejde i den modsatte retning med sprederen. Dette vil bidrage til at sikre ligelig fordeling af frøene over overfladen.

Efter såning pleje

Holde folk ud af din nyligt overseeded værftet, indtil græsfrø har spiret og nået mindst 3 inches høj. For at fremme spiringen, vand græsplæne mindst to gange om dagen så der konsekvent fugtig jord. Når frøene er spiret og nåede 2 til 3 inches, kan du reducere vanding og vende tilbage til din normale lawn care tidsplan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com