Overseeding Starter vs Fall gødning

April 20

Overseeding Starter vs Fall gødning

Overseeding starter gødning og fall gødning har høje procenter af fosfor til at fremme sund rodvækst. Fall gødning indeholder imidlertid en højere procentdel af nitrogen. Forståelse starter gødning og fall gødning vil hjælpe dig ved fastsættelsen af hvordan man gøde din græsplæne. Anvende efteråret gødning ved plantning kan skade din nyplantede værftet, fordi en høj procentdel af nitrogen brænder græs frøplanter.

Overseeding Starter gødning

Overseeding starter gødning anvendes lige før såning. Det er bedst at overseed din græsplæne umiddelbart efter påføring af gødning for at forhindre ukrudt i at drage fordel af de ekstra næringsstoffer i jorden. Typer af starteren gødning omfatter dem med NPK mængder af 5-10-5, 10-20-10, 5-20-10 og 16-20-0, ifølge University of California. Meget skal gerne med din fall gødning, du undgå spredning mere end 1 pund af kvælstof i jorden på én gang at forhindre afbrænding eksisterende græs.

Fall gødning

I modsætning til overseeding starter gødning, anvendes fall gødning sent i vækstperioden. Gartnere anvende efteråret gødning i tidlige efterår, ifølge University of Illinois. Derudover anvendes falder gødning til etablerede græs i stedet for jorden før såning. Gartnere bruger en fall gødning, der har en NPK beløb som 13-25-12, ifølge Roger Cook fra dette gamle hus. Beløbet NPK hjælper rødder fortsætte med at vokse i vintermånederne for en hurtig grøn-op i foråret.

Gødning ansøgning

Både overseeding og fall gødning anvendes på samme måde. Opdele det beløb, du vil bruge i halve. Hæld halvdelen af gødning i en roterende sprederen. Skubbe den roterende spreder langsomt og lodret over græsplænen. Tilsæt resten af gødningen til roterende sprederen og anvende vandret hen over plænen til at opnå en jævn dækning. Vand græsplæne efter anvendelse af gødning. At tillade gødning til at sidde på græsplænen forhindrer næringsstofferne fra at synke ned i jorden og øger risikoen for gødning brænde.

Andre faktorer

Det er vigtigt at bemærke, når du overseed din plæne. Nyt græs bør ikke blive befrugtet i seks til otte uger efter plantning. Anvende efteråret gødning før seks til otte uger er op kan forårsage brændt græs. Desuden undgå plantning din græsplæne for sent i vækstperioden. Græsset har brug for flere uger at etablere før vintertemperaturer. Fejl til tilså din græsplæne på det rigtige tidspunkt medfører døde græs på grund af vinteren skade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com