Øverste væg farver

November 5

Øverste væg farver

Tendenser i farve udvikles hele tiden, så planlægger et farveskema omkring hvad eksperter beskriver som de mest populære farver i dag kan se meget "går", når den næste runde af top farver er proklameret. Farvepaletter baseret på personlige præferencer, ikke tendenser, er bedst. Fordi hver person reagerer på farven på en anden måde, vil et udvalg af farver, der bringer en følelse af velvære, afslapning og nydelse til mennesker, der bor i rummet være en succes. Neutral, lav intensitet toner af farve arbejde bedst på store væg områder, og dybere eller mere intense toner fungerer bedst som accent områder, eller henlede opmærksomheden på arkitektoniske detaljer.

Grå

Bleg, cool, neutrale farver dominere ofte farvepaletter for levende rum. Grå er en alsidig neutral, tilgængelig i en varm række toner, som tonfarver af duen, og en cool række toner, som tonfarver af tin. Grå er et naturligt supplement til varme træ toner og fungerer godt med de fleste markeringsfarver, herunder intense nuancer og pasteller. Når parret med hvid trim, udstråler det en sprød stilfuldhed, der er tiltrækkende med mange typer af møbler.

Lyseblå

Blå er stadig den mest foretrukne farve i vestlige kulturer, og blege nuancer af lav intensitet blåt arbejde med succes som en neutral. Lyseblå vil harmonisere med forskellige andre toner af blå i en monokromatisk (ensfarvet) farveskema; med nuancer af dens komplement orange (farven direkte overfor på farvehjulet) i en komplementære farve ordningen; og med toner af grøn eller violet (flankerende farverne på farvehjulet) i en analog farveskema.

Guld og abrikos

Toner af en lav intensitet guld eller abrikos oprette en sagte glødende varme neutral baggrund. At øge styrken af farven på en accent væg, eller på en arkitektoniske detaljer, frigiver positiv energi til at gøre en plads gnistre. Guld eller abrikos tonfarver partner med varme eller kolde farver til form opfylder farvepaletter egnet til mange décors.

Grøn

Grøn er en farve der er forbundet med naturen og miljøet. I lav intensitet toner, såsom celadon eller olive, supplerer det varm markeringsfarver, meget som grønt løv sætter gang i en buket blomster. Grøn er naturen neutral; Det kan være tonet op til næsten hvid, eller skraverede ned til inky sort. Parret med en supplerende tone af rød, tilføjer grøn spænding og skønhed til enhver beboelsesrum.

Violet

Violet er en ofte overset sekundær farve, der fungerer som en rig neutral, når dens intensitet er sænket ved at føje dens komplement gul. Violer spænder fra blå violer til rød-violer; de er spændende, når det bruges som deep color accenter og romantisk når tonet til pastelfarver.

Tan

Tan er en nuance af brun, og brun er dannet ved at kombinere lige dele af de tre primære farver: rød, blå og gul. Toner er dannet ved at føje hvidt til grundfarven. Fordi det er en blanding af stort set alle farver, er tan en alsidig tone. Det diskret varmer et rum, men tjener som en kulisse for næsten enhver anden farve på gulvet eller i møbler og tilbehør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com