Overtro om hængepil træer

April 29

Med deres majestætiske hængende grene og uforglemmelige navn er hængepil træer nogle af de mest mystiske træer i eksistens. Deres historie omfatter eventyr med antikke græske digtere og gudinder, forladte elskere, og folk slog med feber og smerter. Mens nogle af deres beføjelser er rent overtroiske, har andre beføjelser videnskaben til at bakke dem--selvom folk ikke har altid kendt videnskaben bag hængepils magic.

Mytologi

Hængepil træer har længe spillet en del i hekseri og magi. For eksempel, var trolddom lærer Hecate den græske gudinde for månen og willow tree. I mellemtiden, digter Orpheus tog pilegrene med ham når han gik til underverdenen, som pil var hellige til digtere. Gudinden Helice havde præstinder, der også ansat willow i deres magi.

Sorg

Weeping willows er forbundet med døden og sorg. Oracles forudsagt Alexander den Stores død da de mærkede, at willow børstet kronen af hans hoved, mens han var forbi i en båd, ifølge Russell Millers artikel "Hængepil" på Bellarmine Universitys hjemmeside. I 1500-tallet begyndte folk hvis elskere havde forladt dem at bære kroner eller hatte lavet fra willow blade og kviste. Af 1800-tallet, gråd willows--med deres triste navn--optrådt på sorg kort og gravsten. De også nåde mange kirkegårde, og når det regner, deres lange, hængende grene synes at dryppe regndråbe tårer for afdøde.

Healing

Hængepil træer har helbredende egenskaber, der har været kendt i århundreder. Deres bark hjælper helbrede feber, forkølelse og gigt. Nogle mennesker plejede at tygge willow kviste som en utraditionel metode til smertelindring. Siden 1800-tallet, forskere har kendt den hemmelige ingrediens, giver willow træer deres helbredende kraft: salicylsyre. Dette førte til oprettelsen af den første syntetisk narkotika, smerte reliever acetylsalicylsyre, også kendt som aspirin.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com