Overwatering træ symptomer

March 23

Overwatering træ symptomer

Mens vandet kan være nødvendige for et træ overlevelse, er der sådan en ting som for meget vand. Hvis i din iver for at holde nyligt transplanterede træer i live, over vanding kunne påføre skade på de bud, nye planter. For at sikre, at dine træer ikke er lider over vanding, holde tegn på problemet i sindet og være vagtsom, opskæring tilbage på vand, hvis nogen af indikatorerne, der vises.

Gulfarvning bladene

Paradoksalt nok, ligesom træerne kan vise stress ved at bære gulfarvning bladene, hvis de er under vandes, kan de også udviser en lignende symptom, hvis de har været over vandes. Hvis træets blade gulfarvning og det har været at få vand dagligt, er gulfarvning mindre sandsynligt fra behov for vand og mere sandsynligt en over overflod det.

Algevækst

Træer, der får for meget vand kan gøre jorden til den perfekt levested for fugt-elskende alger. Hvis over vanding er mistanke, undersøgelse jord i bunden af træet nøje, som grønne alger kan være svært at få øje på i mørke jord. Hvis alger er til stede, har træet sandsynligvis været over vandes.

Visnen

Hvis over vanding fortsætter, vil bladene vise hovedparten af skaden og sandsynligvis begynder at visne. Som med mange af symptomerne, kan visnende blade også være et tegn på vand mangel. Overvåge jordens fugt niveauer før antager planterne får for meget at drikke. Hvis jorden er fugtig hver gang det tjekkes, men træets blade stadig visnen, er over vanding den sandsynlige årsag.

Sprøde blade

Hvis over vanding fortsætter i en udvidet, kan bladene lider uoprettelig skade og begynder at blive skør. Dette symptom som regel kommer efter gulfarvning bladene og visnen og vises, hvis disse indledende tegn på nød ignoreres. Hvis bladene er sprøde som følge af over vanding, træet sandsynligvis er i alvorlig stress og vil kræve øjeblikkelig ændring af vanding teknikker, skære betydeligt på mængden af væske forudsat.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com