Ovn Mitt håndværk idéer

December 11

Ovn Mitt håndværk idéer

Bruge en grundlæggende ovn mitt som en umalet lærred til din næste håndværk projekt. Fra et barn gør en mors dag gave til en jule-tema håndværk, brug ovn mitt håndværk idéer vil gøre af din fantasi til at oprette projekter dine venner vil misunde. En hurtig tur til din lokale dollar og håndværk butik er alt hvad du behøver at komme i gang på disse ovn mitt håndværk.

Mors dag gave

Lad dit barn lave en mindeværdig gave du kan holde i mange år ved hjælp af fabric maling, en ensfarvet ovn mitt og stof markører. Dyp dit barns hånd i fabric maling og hjælpe hende med at sætte et håndaftryk på forsiden af mitt. Bruge anden hånden til at sætte et håndaftryk på bagsiden af ovnen mitt. Dit barn kan bruge stof markører til at skrive hende navn, dato og "Happy Mother's Day" på ovnen mitt.

Dyr

Oprette animalske ovn luffer bruger stof markører, maling, blyant og lyse ovnen mitt. Tage et billede af et dyr, som en kylling eller en kat, og spore billede på ovnen mitt ved hjælp af en blyant. Bruge stof markører og maling til at farve billedet på mitt. Forsøge at matche grydelapper til dit køkken tema. For eksempel, tegne en hane på en ovn mitt, hvis du har en hane-tema køkken. Hænge ovn mitt i dit køkken til ekstra dekoration.

Jul

For at gøre en jule-tema ovn mitt, brug fabric maling og ensfarvet grydelapper. Male diagonal røde striber hele vejen ned en hvid ovn mitt at gøre en candy, kan ovnen mitt. Male julepynt hele en lys grøn ovn mitt hen til skabe sig ligne et juletræ. Dekorere en hvid ovn mitt som en snemand: male øjne af kul, gulerod næse og sort hat på mitt.

Marionetter

Børn kan gøre marionetter med ovn luffer med flere poster, du finder på din lokale håndværk og dollar butik. Hjælp dit barn varmt lim googly øjne og garn (hår) på ovnen mitt. Så han kan bruge stof markører, glitter og stof maling at gøre resten af hans marionet ovn mitt. For ekstra dekoration, lad dit barn brug følte eller stof til at oprette tøj til dukken. Smide en stor klud over en tabel og barnet kan knæle ned bag bordet for at udføre et dukketeater.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com