Ovndøren i min Kenmore komfur lukker ikke helt: gør foråret skal udskiftes?

August 18

Kenmore mærke er værdsat for sin kvalitet apparater, men de kræver udskiftninger dele til tider, såsom springs i en ovndøren, ikke lukke helt. Hvis din Kenmore komfur døren ikke lukker helt, det medfører et tab af varme under bagningen og ofte resulterer i lyset opholder sig på. Dette spild af energi og tillader ikke mad til bage korrekt.

Grunde Springs kan slides

Fjedre på Kenmore komfur kan bære på grund af alder og hyppig brug af ovnen. Hvis apparatet er forholdsvis ny, men du bages dagligt, kan fjedrene være en af de første elementer, der kræver udskiftning. En anden grund fjedrene slides er kokken åbner døren og lægger en tung skål på det, som en stegt kalkun eller oksekød stegt. Dette resulterer i unødig belastning på fjedre.

Fejlfinding Kenmore ovndøren

Åbn ovndøren Kenmore, og inspicere springs med en lommelygte. Kigge efter en fjeder, der er sprunget, slidt eller brækket, og Udskift den om nødvendigt. Nogle gange er problemet ikke fjedrene men afsnittene metal, der tillader at døren til pivot--hængslerne. Kontrollere hængsler for tegn på slid, forhindringer eller bent sektioner. Dette sker ofte, på grund af stammen på ovndøren.

Fjerne Kenmore ovndøren ved at åbne det fuldt ud og derefter lukke det langsomt, indtil du føler en modstand. Dette er den første standsested for døren. I denne position, trække døren lige ud at undersøge hængslerne. Glatte hængslerne med en wire tang, hvis dette synes at være problemet. Også, spray hængsler og fjedre med en olie med angivelse af at det er hensigtsmæssigt for varer udsættes for høj varme. Åbne og lukke ovndøren for at afgøre, om det løser problemet. Hvis ikke, hængslerne skal muligvis udskiftes. Det er bedst at udskifte begge hængsler på samme tid at sikre, at døren fungerer korrekt.

Hvor hen til indkøbe Springs

Kenmore-mærke ovne sælges på Sears, og delene er tilgængelige på butikker eller online. Nogle hardware, apparat og hjem forsyning butikker kan have fjedre at arbejde i Kenmore komfur, som mange ovne bruger standard fjedre. Mange modeller er udstyret med et kombineret foråret og hængsel forsamling, så du måske nødt til at erstatte begge eller leje en reparatør til at gøre det.

Erstatter fjedre

Tjek din instruktionsbog og enhver beskyttelse aftaler du købt da du købte din Kenmore ovn. De kan omfatte et servicekald vederlagsfrit at reparere din ovn. Hvis ovnen er gammel og ikke længere er under garanti eller beskyttelse aftalen, fjerne de gamle udslidte fjedre og tage dem med til butikken for at købe nye. Frigøre dem fra døren ved at glide hooked ender ud i de områder, hvor de er knyttet. Springs og foråret/hængsel forsamlinger er relativt billige og værd udskiftning tid til at sikre, at din ovn bager korrekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com