Ovnen kanalen Installation Tutorial

June 3

Ovnen kanalen Installation Tutorial

Funktionen af en ovn kanalsystemet er at give en kontrolleret metode for luft flow i hele en struktur. Metalplader er den mest almindelige materiale brug for kanaler; men glasfiber og stift skum board bruges også til at fremstille ovnen kanalerne. En af nøglerne til en vellykket ovn kanalen installation hængsler på forståelse af de tre vigtigste dele til kanalsystem system. De tre primære komponenter er retur air, air, håndtering og luft distribution.

Design

Installere tilbagevenden kanalerne i alle større rum bortset fra køkkenet og badeværelset. Formålet med returnering er at trække luft ind i systemet eller luften handleren. Hvis et rum ikke er udstyret med en retur kanalen, skal formen luft levering tvinge luften i rummet til side for at opvarme eller afkøle du. Retur kanalen hjælper til at trække luften, som det er at blive skubbet mod dig.

Luftbehandlingsaggregater komponent er, hvor luften trukket ind i ovnen er behandlet, hvilket indebærer opvarmning eller køling. Vand er også føjet til luften i denne fase. Den sidste fase er afsnittet forsyning, som distribuerer behandlede luften til de forskellige værelser. Forsyningssystemet er opdelt i to dele: central plenum og udvidede plenum.

Hver gren kanalen starter på den centrale plenum, som er en metalplade boks, der er tilsluttet stikkontakt af luftbehandlingsaggregater sektion af ovnen. Når luften blæses fra ovnen løber den gennem den centrale plenum og enhver kanalsystem knyttet til plenum. Den udvidede plenum eller "trunk linje" er simpelthen et rektangulært kanalen, der er knyttet til den centrale plenum. Vedhæfte runde gren kanalerne, som bærer luft til værelserne. til stammen.

Materialer

Køb et plenum kit eller Fremstil komponent fra metalplader. Rektangulære kanaler, som benyttes til stammen linjer, har en dybde på otte inches og bredde fra 10 til 28 inches. Runde kanaler, som er ansat for stammen og gren linjer kommer i diametre fra 3 til 14 inches; tilgængelige længder er 2, 3, 4 og 10 fødder. Fleksible kanaler er også tilgængelige. Tally antallet af albuer, og andre ventilationskanal fittings. Tilslut kanalerne til plenum med takeoffs eller starte kraver. Du vil også skal levere registre og gulv og væg ventilationskanaler.

Installation Tips

Størrelse af ovn kanalerne afhænger af en række faktorer, herunder størrelsen af rum, antallet af udluftninger i værelserne og længden på flugt fra ovnen. Kanalen skal være lufttæt for at lette effektiv drift af opvarmning enhed. Alle forbindelser skal være forseglet med en godkendt kanalen sealer som aluminium folie tape. Isolere kanalerne installeret i kviste, gennemsøgning mellemrum eller andre ubetingede rum.

Installere kanalerne i en lige linje. Opretholde en clearance af en tomme mellem kanalerne og brændbare materialer såsom gulv bjælker og væggen studs. Bruger polypropylen stropper og støtte kanalen hver 2 til 5 fod. Du kan også bruge perforeret metal stropper.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com