Ovnen reparation & vedligeholdelse

May 29

Ovnen reparation & vedligeholdelse

Varme enhver plads effektivt kræver en ovn i topform. Ovne, om olie, gas eller el, kombinere en varmekilde med en ventilator til at opvarme bevæger sig luft i en varmeveksler; en metalkasse over varme med et indløb; og en stikkontakt, der tillader luft at cirkulere. Ovnen varme rester den samme og justerer rumtemperaturen ved hvor meget luft bevæger sig gennem veksleren. Om ovnen er placeret fjernt (en centralvarme enhed) eller i bygningen som et oliefyr, de grundlæggende funktioner forbliver de samme. Ovnen vedligeholdelse forsikrer alle tre funktioner udføre ordentligt.

Varmekilde

Olie og gas ovne bruger en åben flamme som en varmekilde. Rengør alle brændere og holde fri af bebyggede sod. Kontroller alle gasledninger er stram og lækage-fri. Vigtigst af alt, er der en regulator, kontrollere mængden af brændstof ind brændere. Kontroller, at det udfører specifikationer. Udskift om nødvendigt. Også, en gas eller olie fired ovnen har et konstant brændende pilot lys bruges til at antænde brændstoffet. Kontrollér brændstof linje ikke er bøjet eller krympede og pilot lys brænder er fri for enhver sod. Hvis din ovn bruger en ingniter (en elektrisk gnist), Sørg for, det fungerer korrekt, når termostaten signaler til lys branden.

Omsætning

Ovne har fans til at blæse luft ind i et rum. Over tid kan turbineblade spinning ophobes snavs. Rengøre vingerne og tjekke alle de elektriske forbindelser. Når ovnen antænder, bør fans begynde. Kontroller, at systemet er synkroniseret. Hvis ikke, udskifte kontrol bord eller mekanisk aktuator for fan. Central air enheder har også, ventilationskanaler og kanalen arbejde. Inspicere kanalerne for utætheder og undslippe varm luft. Sørg for, at isoleringen er intakt. Endelig gør den enkleste job af alle: rengøre eller udskifte filteret. Ovne skubbe luft ind i et rum og så trække luften ud til at opvarme det igen. Den passerer gennem et filter, før han vendte tilbage til ovnen. Hvis det er snavsede eller tilstoppede vil det sænke mængden af luft ovnen cirkulerer.

Termostat

Ovne har termostater til kontrol når ovnen starter og stopper. Tjek termostaten og alle former for kontrol for at sikre det fungerer korrekt. Nogle termostater har batterier til visse funktioner. Gøre det til et punkt at udskifte batterierne jævnligt. Ingen grund til at lade et værelse få kolde, fordi to billige batterier er udløbet. En god ting at huske året rundt når du ændre dine ure i foråret og falder, erstatte termostat batterier. Denne måde du vil aldrig gå ind i en frigid hus eller virksomhed fordi batterierne døde mens du var væk.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com