Pacific Northwest have planer

July 20

Pacific Northwest have planer

Pacific Northwest er et område, der omfatter Washington og Oregon i USA og Canada's British Columbia, selvom områder i Californien, Montana og Idaho, og lejlighedsvis dele af det sydlige Alaska, undertiden også anses for at være en del af denne region. Planlægger en have i Pacific Northwest kræver at gartnere ved hvordan man bruger indfødte landskab og indfødte planter.

Landskab

En af de vigtigste komponenter i en haven plan er landskabet. Sådan en have fungerer med huset, kan det naturlige landskab i en gård, klipper og træer påvirke sit udseende. Plante omkring naturlige centerpieces såsom mandel træer, som lejlighedsvis vokser i Pacific Northwest, at skabe en visuel effekt. Tilføje nye visuelle centerpieces som kampesten eller plante en naturlig træ, såsom en Western red cedar. Arbejde med landskabet forbedrer enhver have.

Enårige og flerårige planter

Plante årlige og flerårige blomster i lige andel at give haven en blanding af nye og gamle. Årlige blomster kan genplantes eller ændret hvert år, mens stauder kan fungere som en konstant forsyning af blomster. Årlige blomster, der vokser godt i Pacific Northwest omfatter fuglegræs abe-blomster og hvide fe-Valmue. Flerårige planter omfatter vestlige damer-lokker og orange agoseris. Plante hjemmehørende blomster og buske til at beskytte mangfoldigheden af det oprindelige økosystem.

Årstidens plantning

Arrangere plantning af visse typer af blomster, så der er altid blomstrer i haven. Nogle arter af planter blomstrer gennem hele foråret, sommeren og i efteråret, mens andre kan blomstre i kun én sæson. At arrangere en have for at få vist de bedste blomstrer i hver sæson vil bidrage til at holde en have ser flot og ny i løbet af hele året. Bruge hjemmehørende planter når det er muligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com