Pæn ideer på maleri en piges værelse

July 19

Pæn ideer på maleri en piges værelse

I stedet for at holde sig til en simpel pink eller lilla maling, give din pige soveværelse en kreativ og interessant design. Selv om nogle mønstre kan kræve en maler med stor erfaring, er andre designs relativt enkle at gennemføre. Når du vælger et design for rummet, overveje pigens Hobbyer, interesser og yndlingsfarver. Med en smule fantasi og et par dåser af maling, kan du oprette flere pæne idéer for at male en piges værelse.

Polka prikker

For en spændende og energiske soveværelse, skal du udfylde væggene med prikker i forskellige størrelser og farver. Før du tilføjer prikkerne, vælge en grundfarve til væggene. Vælge en enkelt farve som bleg gul, lys rosa eller pastel lilla. De dristige og lyse farver er bedst bruges til prikker som det endelige resultat er mindre overvældende med denne metode. Brug cirkulære stencils i forskellige størrelser tilføje polka prikker til væggene. For en blødere look, vælge kun én eller to farver til polka prikker. For eksempel, hvis du malede væg lys pink, kan du vælge polkaprikker i elektrisk blå og neon grøn. Men hvis du foretrækker en vildere look, vælge polka prikker i fem eller seks farver. Med blege gule vægge, male polka prikker i blå, grøn, lilla, pink og hvid. Eller hvis din pige har en specifik yndlingsfarve, bruge forskellige nuancer af den samme farve til den base maling og alle prikker. En lille pige med en oprigtig kærlighed af pink muligvis påskønne et soveværelse med lys lyserøde vægge og polka prikker af varierende nuancer af pink.

Eventyrlande

Hvis din lille pige har en stor fantasi og drømme af prinsesser og eventyr i fjerne lande, skal du oprette en eventyrlig atmosfære i hendes soveværelse. Maling af loft og vægge lys blå med store fluffy skyer. Bruge grøn maling til at oprette græs langs bunden af væggene og bølgende bakker omkring kanten af rummet. Male et slot på den største væg i rummet. Hvis væggen er windows, forsøge at indarbejde dem i castle design. Male en sprudlende guld og pink tiara over pigens seng. For en mere personlig design, stencil pigens navn over eller under tiara. Du kan endda medtage titlen "Prinsesse" før hendes navn som en overraskelse.

Kæmpe tavle

Forskellige maling producenter, som Benjamin Moore, tilbyde tavle maling. Typisk, malingen kræver meget lidt vedligeholdelse og forberedelse. Ifølge Benjamin Moore hjemmeside nødt du simpelthen til at rengøre væggen og tape off det område, du ønsker at male. Med et kid's værelse, kan du ikke nødt til at male hele højden af væggen. Beslutte, om du vil tavle maling på alle vægge eller kun en enkelt væg. Når dit område er blevet tapede ud, blot anvende maling inden for området. Male de resterende områder med din lille pige foretrukne farve. Når tør, tavlen malet væggene funktion præcis som en tavle. En lille pige vil helt sikkert nyde at skabe sin egen kunst mesterværker på sit soveværelse vægge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com