Pære i min Maytag køleskabet er ikke i orden

April 7

Mange forskellige typer af Maytag køleskabe er solgt, men de alle brug elpærer til at belyse dine fødevarer, når du åbner døren. Naturligvis, men pæren vil til sidst brænde ud og skal udskiftes. Skiftende ud pæren er en forholdsvis nem proces og tager kun et par minutter.

Prep

Samle en lommelygte, da du får brug for det til at se indersiden af din mørkelagt køleskab. Afmonterer køleskab fra en stikkontakt, så du ikke chokere dig selv, når du fjerner pæren i et par minutter. Du skal også bruge en udskiftning pære, det er præcis den samme som din gamle.

Fjern dækslet til

Find pære cover, som er en klar plast casingen. Det vil være placeret enten langs den øverste væg eller en dæksiden af din Maytag. Klemme begge sider af dækslet med din finger til at fjerne den.

Fjerne pæren

Skru den gamle pære ved at dreje det mod uret, indtil det kommer ud. Hvis du endnu ikke har en ny pære, tage den gamle til en hardware butik for at sikre du får den rigtige erstatning pære. Hvis du gør dette, Husk at sætte køleskabet igen før du forlader så maden ikke ødelægge.

Indsæt den ny pære

Indsæt den ny pære, og drej det med uret, indtil den er pæn og stram. Klem dækslet, og Placer det tilbage over pæren. Plug køleskabet tilbage i og prøve det af.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com