Pære sygdom Spray

March 10

Pære sygdom Spray

Pære sygdomme kan begrænse mængden af frugt, som træet producerer. I de fleste tilfælde vil kan sygdomme forebygges eller kontrolleret med brug af sprøjtemidler. En praksis af efter en regelmæssig spray skema for sygdomme kan bidrage til at øge din afgrøde og kan forlænge levetiden af pære træet ved at holde det i godt helbred.

Sygdomme

Almindelige sygdomme af pæretræer omfatter pære skurv, brand blight, fabraea leaf spot, sent leaf spot, snavsede plet og kvæde rust. Pære skurv resultater i mørk brun til sort steder dannes på blade og frugter, og kan forårsage frugt at være deform. Brand blight er en alvorlig sygdom af pæretræer, der udvikler sig hurtigt og kan ødelægge træer. Pæretræs blomster synes at være sværtede, eller "brændt" i de tidlige stadier af sygdommen, deraf navnet. Fabraea leaf spot angriber blade, frugt og kviste af et pæretræ og resulterer i alvorlige bladtab og krakket og sunkne frugt. Sen leaf spot er en svampesygdom, der også kan påvirke blade af pæretræ. Sodet plet resulterer i sort, snavsede pletter danner på overfladen af frugt. Kvæde rust påvirker den frugt, som bliver dækket med pustler, der sive gullig orange pulverformige spore masserne.

Sprays

Sprays almindeligvis anvendes til at forebygge og behandle sygdomme i pære i hjemmet haven omfatter hvilende olie, kalk svovl, captan, mancozeb, ferbam, streptomycin sulfat og kobber-baserede fungicider. Disse bruges alene eller i kombination. Nogle sprays anvendes til at styre specifikke sygdomme. Kobberhydroxid, eksempelvis bruges til kontrol af brand blight kun. Andre kan bruges til at styre flere sygdomme. For eksempel, bruges mancozeb til at behandle brand blight, fabraea leaf spot, kvæde rust og pære skurv. Konsultere din county udvidelse kontor for anbefalinger.

Spray tidsplan

Sprays anvendes til fersken på en tidsplan, som bestemmes af udviklingsstadier. Disse omfatter den "hvilende" fase, som opstår, før knopper viser nogen aktivitet i slutningen af vinteren; den "pre pink" fase, som opstår, før bud klynger vise enhver farve; "pink" scenen, når bud klynger begynder at vise pink; "bloom" fase, når 25% eller mere af blomster er åben; og "Kronblad Efterår" fase, når 90% eller mere af kronblade er faldet. Sprays anvendes i forskellige faser for forskellige sygdomme. For eksempel, sprays indeholdende streptomycin sulfat først anvendt mod slutningen af lyserøde fase og gentaget på fire - syv dages mellemrum i hele den blomstrende sæson at kronbladene falder for at behandle brand blight. Forskellige sprays anvendes i forskellige faser. Mancozeb bruges under lyserøde fase og Kronblad Efterår, for eksempel, mens kalk svovl er anvendt i den hvilende fase. Igen, konsultere din lokale county udvidelse for rådgivning.

Yderligere strategier

Effektiv brug af sprøjtemidler til bekæmpelse af pære sygdomme afhænger af korrekt anvendelse. Læs og følg etiketten. Det har retninger til at blande og anvende produktet, samt sikkerhedsoplysninger. Sørg for at anvende spray på det rigtige tidspunkt og dække blomster eller frugter og blade grundigt. Genanvende sprays efter kraftig regn, og derefter genoptage en regelmæssig tidsplan.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com