Paint Color Idéer til at gå med en Fuchsia Talsmanden

August 12

Fuchsia er en strålende juvel-tonet lyserød farve som nogle mennesker kalder hot pink. En fuchsia Talsmanden ændrer straks farveskema for et soveværelse lige ved dens farveintensiteten. Male vægge og møbler en fuchsia farve vil overvælde øjet. Det er bedst at komme med et farveskema, der går sammen med lyslilla.

Color harmoni

Color harmoni er arrangement af farver, der er beroligende. Korrekt brug af farve giver en levende space orden og balance. Én farve ikke dominere eller overvælde sanserne. Farver kan skabe kaotiske, rastløs miljøer eller fredelige, afslappende rum. En måde at opdage harmoniske farveskemaer er med brugen af en kolorere hjul, som er en enhed, der er udviklet af videnskabsmænd og kunstnere til at forklare, hvordan farver supplere og kontrast hinanden.

Analoge farver

Analoge farver er farver, der er lige ved siden af den ønskede farve. Disse farver er normalt den samme farvetone og mætning som den oprindelige farve. Når man ser en fuchsia på farvehjulet, er lilla og blå på den ene side af farve, mens pink og rød er på anden siden. Prøv at male væggene og andre genstande i soveværelset med disse farver for at skabe et roligt miljø uden en masse kontrast. Analoge farver har tendens til at vises dæmpet ved siden af hinanden.

Komplementærfarver

Komplementære farver er farver, der er direkte overfor hinanden på farvehjulet. De betragtes som modsatrettede farver, hvilket skaber de bedste kontrast. Fuchsias komplementære farve er mantis grøn. Denne grønne minder om farven på praying mantises. De strålende farver passer godt sammen og skabe en lyse, spændende rum.

Neutrale farver

Neutrale farver er hverken varme eller kølige i tone. Brugen af disse farver tager væk stress af matchende varme farver med varme farver og kølige farver med kølige farver. Neutrale farver inkluderer ecru, Mokka, taupe, grå, creme, sort og hvid. Disse passive farver ikke kolliderer med andre farver og går godt med alle tænkelige farve. Ved hjælp af neutrale farver kan du ændre accent farver som fuchsia Talsmanden, uden at skulle male væggene igen.

Naturlige farver

Ser til inspiration i naturen for et farveskema. Fuchsier er blomstrende planter, der klæder sig ud i farver, der ser godt ud sammen. Mange nuancer af grøn nåde planter blade. Blomst kombinationer vises i lilla, rød, lavendel, hvid, pink pastel, cremet gul, rødlig orange, mørk velvet red og kongeblå. Nogen af disse farver giver mulighed for en afslappende rum til at sove ved hjælp af fuchsia Talsmanden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com