Paint Color Palette idéer

November 12

Paint Color Palette idéer

Standardfarvehjulet er et uvurderligt redskab i planlægningen af din næste hjem Maleri projekt. Forståelse dine muligheder for en maling farvepaletten kan du maksimere din udsmykning budget, bruge farve til at sætte liv i et rum, og bringe harmoni til indretning, bemærker drøm hjem udsmykning hjemmesiden. Før du starter, ved at "hue" er en ren farve, mens "farvetone" refererer til en hue med hvidt tilføjet, og "skyggen" har sort eller grå tilføjet.

Monokromatiske

En farvepalet, der er særligt fleksible er monokromatiske paletten. Dette refererer til en enkelt farve, der vises i varierende intensitet. Starte med en enkelt farve, som du finder tiltalende til væggene og derefter bruge en farvet hue for loftet til at give rummet følelsen af højden. For eksempel, vælge en solrig gule maling til væggene, og en lysere gul tint til loftet, rådgiver webstedet maleri og udsmykning Councourse. Vælg den samme nuance eller en lidt mørkere nuance for lister og dørkarme at gøre en lille plads ser større, eller gå til en dramatisk dybere nuance af den oprindelige farve i et stort rum til at samle arkitektoniske elementer.

Analoge

En analog farvepalet bruger farver, der kun har lille hue ændringer fra hinanden. Det betyder, at to eller flere farver anvendes der bor ved siden af hinanden på farvehjulet---de er naboer. Et eksempel herpå er blå, blå, grøn, grøn og gul grøn. Analoge farvepaletter er især effektiv for den ragging teknik, hvor en bundfarve er malet på væggene, så udseendet af tekstur er anvendt ved hjælp af en klud eller svamp. Nøglen til at regne ud farve maling palet for analoge farver er at beslutte, om du vil varme eller kolde farver på væggen, så konsultere farvehjulet til de bedste variationer.

Neutral

En neutral palet betragtes som sofistikeret og subtil. Neutrale farver består af hvide, grå, og sort og undertiden brune, fløde og beige. Brug af en neutral maling farve på væggene kan synes kedeligt, men blanding typer af maling, såsom glans for vindue og dørkarme og fodpaneler kan virkelig pop næste til matte, mørke grå vægge. En neutral maling farvepalet bør overvejes nøje med resten af rummet så der er ikke for meget, eller ikke nok kontrast. Ifølge drøm hjem udsmykning, kan en neutral farve maling palet arbejde for at forene alle værelser i et hjem, mens du giver ekstra farve placering til at skelne mellem værelser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com