Paint udsmykning idéer til køkkenet & spisestue

January 20

Køkken og spisestue er nogle gange de mest forsømte i huset når det kommer til udsmykning. Normalt tænkt som mere funktion end form, er disse fødevarer-prep og spise-relaterede værelser ofte tilsløret. Men, et stænk af farve kan gå en lang vej mod peppe op disse miljøer og sådanne traditionelle maling farver som hvid og beige kan også ser godt ud i et køkken eller spisestue, afhængigt af din indretning.

Klassisk hvid

Male køkken vægge og kabinetter hvid. Dette fungerer særligt godt, hvis du har en lys-farvet træ gulv. Skarp, ren fornemmelsen af hvidt bringer den levende nuancer af farvestrålende frugter og grøntsager, som du kan få vist i en skål på disken. Ifølge HGTV.com repræsenterer hvid en "ren, frisk sanitære føler," samt en "tidløse, klassiske udseende," som de fleste mennesker er enig i, er ønskværdige egenskaber til at påberåbe sig i køkkenet.

Mørke loft, lys vægge

I din spisestue, male loftet sort eller mørk brun og par den med en lys farve som is blå eller beige på væggene. Mens hvid er den traditionelle valg for lofter, sort kan tilføje en karakteristisk atmosfære til rummet, svarer til en fine dining etablering. Det fungerer også som en måde at definere rum i en åben grundplan.

Spisestue vægmaleri

Male et vægmaleri på den ene væg i spisestuen til at repræsentere en særlig plads i dit liv. Måske du vacationed på den franske Riviera og det efterladt et varigt indtryk. Genskabe landskab på en af dine vægge. Ud over natur scener fødevarerelaterede scener også fungerer godt. Maleri en trompe l'oeil udendørs café på en væg af din spisestue kan oprette en lys, luftig føler i rummet, tillader diners at forestille sig selv som en del af scenen.

Naturen som Inspiration

Bruge de naturlige farver af frugter og grøntsager for maling inspiration i dit køkken. Prøv en lyse, apple grøn med hvide kabinetter. En dyb blomme lilla ser godt med lys træ kabinetter. Par lyse farver med mørke kabinetter, som en banan med kirsebærtræ lysegul. Ikke gå med en mørk mørk indstilling, som har tendens til at give et værelse en tunge, dyster følelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com