Palle Genbrug

November 5

Palle Genbrug

Paller er træ platforme anvendes til shipping og opbevaring af varer. Over 75 procent af nye paller er lavet med hårdttræ som eg, og høstet fra USA, men mange kan ikke genbruges. Sparer træer er antallet en grund til at genbruge paller. Ved genanvendelse af træpaller, vi også spare plads i lossepladser og spare penge. Genanvendelse af træpaller til andre projekter er en populær genanvendelse teknik.

Genbrug/Recycle

Palle træ kan genbruges til forskellige bygning produkter, herunder kabinetter og gulvbelægning. Møbler, wainscoting, gymnasiet træ shop projekter, kylling kup og kompost siloer er alle gode genanvendelser for Palle træ. Nogle mennesker bruger dem til at gøre tre-dimensionelle illustrationer. De kan også repareret og genbruges som paller eller udveksles med andre virksomheder. Producenter gør også pet bedding og nogle typer af fiberboard fra træ paller.

Havemøbler

Palle stykker, der ikke kan genbruges til reparation af andre paller eller projekter er jorden ind i barkflis for græsplæne og have brug. Andre udendørs genbrug projekter omfatter bygning fugl huse, stakitter, træ gangbroer (istedet for benytter trædesten) og spille huse for børn. En palle kan males og anvendes til udendørs planter. De kan også bruges i garagen, stablet med aske blokke mellem dem til ekstra opbevaringshylder.

Brændstof

Paller kan sikkert brændt som brændstof, hvis de er fri for forurenende stoffer. De bruges i hjemmet pejs, udendørs ildgruben eller brændeovn. Nogle gange, er pallerne genanvendt i brændselspiller eller presset ind pejs logs, som også er sikkert at brænde. En intakt pallen kan også bruges til at gemme alle disse kilder af brændstof i en garage eller veranda.

Industri

Der er en hel industri afsættes til genbrug og genanvendelse af træpaller og containere. Hvis en virksomhed har et overskud af paller det ikke længere nødvendigt, kan den sælge paller til Palle genanvende centre for en lille pris og genvinde en brøkdel af den oprindelige investering. Nogle genanvende Centre kun tage dem gratis og andre opkræve for at tage dem væk.

Udveksling og Donation

Paller er genanvendt af genbrug eller exchange-programmer. Disse programmer kan indbringes af virksomheder eller lokale regering genanvendelse facilitatorer. Udveksling af paller mellem virksomheder er en omkostningseffektiv mulighed for håndtering af overskydende paller. Andre virksomheder kan donere deres brugte paller til medarbejdere og lokale virksomheder og kirker for byggeprojekter. De kan også donere dem til offentligheden til brug som brændstof.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com