Palm Tree trimning udstyr

February 24

Palm Tree trimning udstyr

Trimning palmer kan korrekt være en kunst. Når du trimme dit træ, du hjælpe det vokse ind i en attraktiv form, holde det under kontrol og fremme ny vækst. Flere gode værktøjer kan gøre dit arbejde lettere.

Værnemidler

Træ trimning af enhver type af træ kan være farligt arbejde. Det er klogt at bære beskyttelsesbriller og god kvalitet læderhandsker. Hvis du har brug for en stige, Sørg for det er robust og sikkert siddende. Det er også klogt at have en hjælper holde din stige, mens du klatre op i træet.

Motorsav

Du kan skære store blade med en lille motorsav, men hvis du ikke er erfaren med denne kraftfuld farligt værktøj, du kan overveje at hyre en professionel arborist. Kontroller din kædesav er velsmurt og at kæden er skarp og korrekt installeret. Brug ikke en motorsav, når du arbejder over dine skuldre eller på en stige.

Håndværktøj

Du kan trimme mindre fronds af nogle palm arter med store beskæring sakse. Hånd Træsave er også nyttige, hvis du har større fronds og foretrækker ikke at bruge en motorsav. En forlænges pole så kan spare dig en tur op ad stigen og er godt for trimning døde eller gulfarvning fronds højt oppe i bagagerummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com