Panasonic telefon problemer

May 29

Panasonic telefon problemer

Panasonic telefonbrugere har dokumenteret adskillige problemer både med telefoner bruges til personlig brug og med systemer, der anvendes i virksomhedsmiljøer. Nogle brugere rapporterede oplevelser, der foreslog nogle af problemerne, der var udbredt og almindeligt kendte til Panasonic reps. professionelle anmeldelser, dog, generelt sats Panasonic trådløse og celle telefonerer meget, citerer som problemer kun mindre ulemper, som ikke er unikke til Panasonic mærke af telefonen.

Trådløs telefonsystem - Business

En enkelt rapporterede, at en Panasonic trådløse system installeret i en lille advokatkontor havde et problem med knappen nummer 1, som standsede i orden snart efter at selskabet havde købt Panasonic telefon-system. Dette synes en mærkelig problem med Panasonic telefonsystem, fordi der ifølge den indberettende enkelte, opstod dette problem med flere forskellige mennesker ved hjælp af telefon-system. Tilsyneladende, knappen fritid var altid knappen nummer 1.

Omstillingsbord interferens

En anden Panasonic telefon systembruger i en virksomhed indstilling angives at system i dette embede, når operatoren omstillingsbord indstille systemet til indstillingen frokost, så telefoner ville ringe hele kontoret, alle linjerne i oversigten vil lyse op, jamming telefon-system. Den eneste løsning var at samle op hver telefonlinje separat.

Yderligere knap problemer

En bruger, der havde en Panasonic telefon til personlig brug også stødt på et problem med knappen fiasko. Denne person rapporterede, at fleste af knapper på telefon standsede i orden snart efter garantien er udløbet. Hun oplyste, at hun havde dette problem med to forskellige Panasonic telefoner, og når hendes mand kaldes en Panasonic rep, før problemet kunne forklares rep spurgte, om han var den person, der kaldte om knappen problem, tilsyneladende at tro han havde afhentet ikke et nyt opkald, men en, der havde været på holde. Som brugeren angivet, antyder sådan et svar, at knap problemet er hverdagskost og at reps konstant modtager opkald om dette problem.

Cell Phone--ingen baggrundsbelyst tastatur

En celle foretage en opringning reviewer rapporterede, at en bestemt Panasonic cell phone, KX-TG1032S, kommer uden en baggrundsbelyst tastatur, hvilket gør celle telefonopkald vanskeligere end andre modeller, at indarbejde denne funktion.

Flip-telefon--besvare

Den samme anmelder klagede over, at et problem med Panasonic mobiltelefon, en flip-telefon model, er at det kræver, at brugeren til at åbne telefonen og trykke på en knap til at besvare. Et bedre design, korrekturlæseren sagde, ville være for handlingen af flipping åbne telefonen til automatisk at aktivere besvare opkald. Dette, synes dog ikke et stort problem, mere af en ulempe. Denne type design er ikke begrænset til Panasonics mobiltelefoner; andre flip-telefoner kræver at trykke på en knap for at besvare samt, herunder Tracfone's flip-telefonmodeller.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com