Pap stol ideer

April 8

Der er mange mulige årsager til at bruge pap møbler. Måske din økonomi er lav og du har brug for billige møbler, miljøvenlige materialer er en topprioritet eller du ønsker at gøre en sikker, sjov legeplads for dine børn. Uanset hvad årsagen er en gnist af fantasi, alt du behøver at komme med nogle pap stol ideer.

DIY eller ej?

Den første beslutning om at gøre er, om du vil bygge din egen stol, ved hjælp af papkasser eller genanvendt pap eller købe en, der allerede er konstrueret. Priser for premade stole kan være dyrt i forhold til andre mindre dyre møbler alternativer--billigt lavet eller brugt. Gør det selv-entusiaster og dem, der har brug for billige møbler kan ønske at gøre deres egne. Mange ressourcer er tilgængelige på internettet med instruktioner til at konstruere din egen stol. For eksempel, giver Justin Hypnarowski af etown.edu en video for at vise hvordan han gør sin robuste, bæredygtig stole. Gøre forskning, kig på alle de stole, som andre har bygget og læse om deres erfaringer til at finde ud af om det er et opnåeligt idé for dig.

Ressourcer

Hele begrebet ved hjælp af pap møbler er at bruge biologisk nedbrydeligt materiale, genbruge eller spare penge, så bruge alle ressourcer til rådighed. Hvis du har brug for billig eller gratis kasser, der har været kan forsigtigt brugt du kontrollere freecardboardboxes.com og usedshippingboxes.com; begge kan hjælpe dig med at finde hvad du har brug for.

Hvis finanser er ikke et problem og kreativitet er din ting, tjek Bloxes.com. De fremstiller precut bølgepap "bloxes" at komme flade og skal være foldet ind i forskellige former. Bloxes er lidt ligesom en stor puslespil bruges til at lave møbler og alle mulige andre nyttige ting. Hvis du ikke har råd til mange af disse ville det kun tage et par til at tilføje detaljer til en hjemmelavet pap stol.

Dekorere din stol

Mange mennesker kan ikke være tilfreds med det naturlige look af pap stolen. Der er utallige måder at give dem en hjemlig look og klæde dem. En let løsning kan være sprøjtemaling stol i lyse farver for en fed look, eller du kan vælge pasteller for en mere subtil udseende. Stencils og die-cut figurer kan komme handy til at gøre unikke designs på en stol. En anden nem, interessant måde at give formanden et kreativt look ville være at dække stol i tapet; Find nogle, der passer til din indretning.

Hvis du bygger din egen eller samle en, der var købt, før du lægger det hele sammen tilføje nogle stof stykker for en autentisk stol look. Alt du behøver er nogle gode tacky lim og materiale efter eget valg. Tilføje nogle nice pyntepuder eller sæde puder til at tilføje charme til en pap stol. En anden mulighed kunne være at tilføje rafia for at gøre nogle rustikke udseende frynser på kanten af stolen.

Perfekt til børn

En pap stol er perfekt til et barn; jo, få børn ofte stor fornøjelse i at spille med en regelmæssig papkasse. Med hendes egen stol kan et barn bruge glitter, klistermærker, billeder eller noget hun kan tænke på hjælp til at dekorere det og hun ikke selv komme i problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com