PaperMate Fiber Tips

May 6

PaperMate er et statsanerkendt pen brand, med næsten 20 forskellige typer af penne sælges, fra 2010. Nogle af stierne har fiber tips, som er den moderne version af filt tips. Fiber-tip penne bruges ofte til at lave tykke, mørke linier, svarende til markører. Men de kan også komme i fine point og dermed skrive tyndere linjer.

Kvaliteter af Fiber Tip penne

Fiber-tip, eller filt-tip, penne er forskellige fra fyldepenne eller kuglepenne i den måde, de skriver. Fyldepenne og kuglepenne har reservoirer for blæk, der er udgivet en lidt ad gangen. Fiber-tip kuglepenne, på den anden side har et tip, der fungerer som en svamp til at distribuere blæk kun når det er presset. Selv om soft-tip kuglepenne har eksisteret siden middelalderen, blevet filtpenne ikke populær indtil midten af 1900-tallet. Filtpenne har været overgået af fiber-tip penne, der bruger nylon og plastik i stedet for følte for at sikre en mere konsekvent frigivelse af blæk.

PaperMate Fiber tippes kuglepenne

Der er kun én Papermate pen med en fiber tip, Papermate Flair Pen. Men der er to bredder af tip tilgængelige: medium eller ultra-fine. Både bruge vandbaseret blæk og kommer i 12 forskellige farver. Det kan bruges i stedet for enten en pen eller en tynd markør og er især nyttig for papirer, der er modtagelige for at blive revet af en fyldepen tip. Trods tykkelsen af linjen og tætheden af farven annoncerer Papermate at Flair pen ikke vil bløder igennem papiret.

Hvor hen til indkøbe Papermate Fiber Tip kuglepenne

Papermate Flair pen kan købes på mange forskellige måder. Online, kan det købes på store shopping sites og gennem hjemmesider af store kasse butikker eller gennem store auktionssider. Personligt, kan Papermate Flair pen købes på de fleste almindelige butikker som Walmart eller Kmart; købmænd, såsom Walgreens eller CVS; købmandsforretninger, såsom Giant Eagle eller Safeway; hjem kontor forsyning butikker, såsom Office Depot og hæfteklammer; eller visse boghandlere eller håndværk butikker, der sælger almindelige office supplies. Hvis du er usikker på hvor man kan købe pennen Papermate Flair, har Papermate hjemmeside en "Hvor at købe" knappen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com