Papier-Mache skrivebord Organizer håndværk

January 31

I stedet for at bruge penge på en plastik skrivebord organizer, bruge scraps du har liggende omkring huset for at gøre din egen brugerdefinerede papmaché organizer. Genbrug din scraps i papmaché projekter er ikke blot miljøvenlig, men en måde at sikre dit skrivebord har et strejf af din personlige stil.

Struktur

Find en boks omkring den størrelse du ønsker din arrangør kan være. Det bør være stor nok til at bekvemt holde hvad du ønsker at have på hånden, men ikke så stor at det tager op en hel del af dit arbejdsoverflade. Skære det ned til gøre arrangøren den perfekte højde. Hvis du gør blyant og kuglepen stuverum i det, gøre siderne mindst 3 inches høj, så elementer ikke falder. Hvis du lægger organizer inde i en skrivebordsskuffe og bruge det til små ting som papir klip og thumbtacks, kan du ønsker det kun 1 tommer høj.

At arrangere rum

Opdele din organizer i praktisk rum, holde for øje, slags storage du har brug for. Gøre flere små rum for din skrivning redskaber eller små leverancer, gøre en stor nok til at sætte en blok kommentar afrivningsblok eller gøre større rektangulært rum til at holde mail eller cd'er sektion. Det er op til dig hvordan du vil opdele det; bare sørg for hvert rum er stor nok til at holde, hvad du vil have det til at holde. Brug strimler af pap og malertape gøre rum dividers.

Papier-Mache leverancer

En grundlæggende rå papmaché pasta er faktisk den mest robuste, og den billigste og nemmeste at gøre. Bland lige dele mel og vand til at lave en grundlæggende pasta. Tilføje nogle hvide håndværk lim for at give papiret stykker en bedre forsegling, eller tilføje en spiseskefuld af bordsalt til at forhindre mug.

Lag af tynde papirstrimler vil give dig de bedste resultater. Genbrug din gamle aviser eller bruge en gammel telefonbog. Klip papiret i strimler omkring 1 tomme bred og 4 inches lang at lag på pap soklen. Længere strips kan være vanskelig at arbejde med når du laver små rum.

Når din papier-mache er tør, en belægning af akrylmaling og en klar akryl sealer ikke kun gør stykket ser godt ud, men beskytter den mod fugt og forfald.

Teknikker

Når lagdeling papmaché strimler, du bør overlapper dem kun lidt på kanterne. Prøv at gøre det første lag alle igangværende én retning. Efter at du har et komplet lag dækker din struktur, skal du sætte et andet lag med strips går den modsatte vej. Tilføje tredje og fjerde lag, skifte retning af stripsene hver gang. Ved hjælp af denne teknik vil resultere i en ensartet tykkelse til effektiv tørring, og ændre retningen af hvert lag vil gøre den endelige struktur mere sikker.

Papier-mache skal tørre grundigt før du male det eller forsegle det. Enhver fugtig pap tilbage på indersiden og forseglet vil forårsage interne rot. Hvor længe papmaché tager at tørre afhænger hvordan våde det var til at begynde med, hvor tyk din lag er og hvor fugtigt det er hvor du lever. Når det er tørt kan det bliver meget solidt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com