Papir serviet foldning teknikker

July 22

Foldning smuk papirservietter kan ikke være en form for kunst, men det kan helt sikkert gøre en festbord mere tiltrækkende. Der er mange tilfælde, hvor du kan vælge at bruge papirservietter i stedet for at klæde dem, men det betyder ikke, du nødt til at ofre din sans for stil. Disse let papir serviet foldning teknikker er attraktive og let at trække ud.

Enkle plisserede Fold

Vælg to servietter i koordinere eller kontrasterende farver. Koordinerende farver har et mere sofistikeret look, mens kontrasterende farver er mere legende. Udfolde sig både servietter helt og placere en oven på hinanden, så deres sider er foret jævnt, men er lidt højere end den anden. Starter i den ene ende, fold servietter sammen en tomme på et tidspunkt, ligesom du ville folde en fan, krølning hver fold let med fingeren som du går. Fold den plisserede serviet i halvdelen, at bringe de to sider i en fan figur. Binde servietter i bunden med rafia eller bånd til en romantisk look, eller bare pop servietter i et tomt glas for et casual look.

Klassiske smoking Fold

Vælg en hvid papir serviet og en papir serviet i en anden farve for at få et sandt smoking-look, eller vælge koordinere eller kontrasterende farver. Lag tre udfoldet servietter oven på hinanden, bruger den samme farve på toppen og i bunden og en anden farve i mellem. Bruge fingeren til let krølle folder---at trykke for hårdt kunne rive papir stof. Slå servietter til en 45-graders vinkel, så de ligner en diamant. Fold servietter ned ét lag ad gangen, folde den første sig til byens og reducere fold en tomme hver gang for at vise lag af farve. Når du har mindst tre lag af farve, flip serviet stak tilbage til rektangel position. Fold servietten i tredjedele på langs og Placer den på plade til at vise de vekslende striber af farve. Prøv denne teknik ved hjælp af en enkelt udfoldet serviet til en monokromatisk look.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com