Papir serviet ideer

November 16

Papir serviet ideer

Papirservietter er billig, men har en række anvendelser. Disse servietter er ikke så robust som klud servietter, men den lave pris gør dem til en top valg for forældre og dem smide uformelle sammenkomster. Du vil ikke finde mange elegante tabeller eller på sit-down middag parterne, men efter at opdage et par nye idéer og anvendelser for servietter, du kan være fristet til at bruge dem til din næste fest.

Servietringe

Martha Stewart hjemmeside tilbyder enkle instruktioner og mønstre til at gøre Servietringe. Vælge det mønster, du bedst kan lide, udskrive skabeloner og skæres fra papir. Derefter vedhæfte skabelonerne til byggeri papir eller karton og trim det overskydende papir. Wrap ringe omkring din papirservietter og sikre i ryggen. Det er nemt at gøre de samme ting derhjemme med et par ark af papir. Blot skære en lille design fra et stykke papir, skåret en længere stribe og lim design på toppen. Derefter wrap strip omkring servietten og sikre i ryggen. Disse giver din billige papirservietter et mere eksklusivt udseende, der passer til forskellige fester.

Spisepinde

Hvis du serverer kinesiske mad, gøre spisepinde fra din papirservietter. Alt du behøver er to servietter og en ring pr. person, selv om du måske ønsker at holde et par ekstra servietter handy, mens du praktiserende. Fastsætte en serviet og glat i kanterne. Flytte øverste venstre hjørne til nederste højre hjørne til at lave en trekant. Få fat i hjørnet af trekanten og langsomt begynder at rulle det fra de mindre side til længere side, hvilket skaber en tube. Gentag med anden servietten. Derefter placere begge servietter inde servietring, vride kanter for at holde servietter oprejst. Når de kombineres, tager de to servietter på udseendet af spisepinde.

Fan

Læg servietten på en flad overflade og arbejde fra den ene side til den anden. Fold en one-tommer stykke af servietten over og så folde servietten under. Holde folde servietten over og under, i one-inch stykker. Når du når til slutningen, fold servietten i halvdelen til at oprette en krølle i midten. Slip en servietring over toppen af servietten og frigive papiret. Træk kanterne ud lidt for at få fan effekten. Papirservietter holder figuren fan længere end klud servietter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com