Paraply plante skadedyr

October 4

Brassaia actinophylla er også kendt som paraply træ eller schefflera, og det er en fælles stueplante. Schefflera arboricola er dværg schefflera, en anden velkendt stueplante, der er mindre end paraply-træ. Et par insekter og mider påvirker schefflera, herunder spider mider, bladlus og svamp myg.

Mider

Mider er så små, at de tider er ikke målbart af det menneskelige øje. Skader på anlægget er normalt den eneste indikation af en mide angreb. Paraply-træ er modtagelige for bred mider og spider mider. Skade at bladene af planten når mider feed. Visuelle tegn på mide angreb omfatter en broget udseende til løv med små, lyse pletter. Svære tilfælde inddrage misfarvede blade, der snart dør ud. Mider kan styres med miticides, der er specifikt designet til at behandle mide angreb.

Bladlus

Bladlus er soft-karrosseri insekter, der lever af saften af planter, herunder schefflera, ved hjælp af deres sutter mund dele. Generelt gør bladlus ingen alvorlige skader på planter. Nogle arter af planter er dog følsomme at spyt af visse bladlus, som potentielt forårsager misdannelse i anlægget. Bladlus bære undertiden vira på mund del, der hurtigt spredt sig til anlægget. Blade, der er stærkt befængt med bladlus bliver gult på grund af overdreven fjernelse af sap. Styre bladlus ved sprøjtning dem direkte med insekticid sæbe.

Svamp myg

Svamp myg, sorte fluer, foranstaltning kun ca 1/8 tomme lang. Larver af disse myg lever af rødderne af anlægget. Schefflera er modtagelige for disse flyvende insekter og deres larver. Svamp myg ben hænge ned når du flyver. Larverne har klart organer og sorte hoveder og dvæle i jorden omkring rødderne af en plante. De spin web-lignende strukturer på overfladen af jorden og lever root hår, rødder og blade tæt på jorden. Kontrollere disse insekter ved at reducere vanding for at forhindre vækst af alger. Visse typer af nematoder, mikroskopiske orme, opsøge larver i jorden og lever af dem, kontrollerende angreb.

Andre skadedyr

Nogle andre skadedyr, der plager paraply træ eller schefflera omfatter melet bug og skalaer. Mealy fejl feed på de lavere blade overflader og rødder med angreb symptomer ligner dem af bladlus. Skalaer feed på plantestilke, blade og bladstilkene, nedsat vækst og svække den plante, som kan føre til døden. Kontrol af melet bugs og skalaer er lignende, med brug af pesticider anvendes på jorden.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com