Parasitiske nematoder & Grub kontrol i Michigan

August 26

Hvide larver er en fælles græsplæne skadedyr i Michigan. De lever af rødderne af plænen, hvilket resulterer i død brune pletter af græs hele plænen. Larver kan også tiltrække andre skadedyr, der kan skade græsplænen eller udgøre en risiko for mennesker, såsom modermærker eller stinkdyr.

Typer

En hvid grub er stadiet larver af mange forskellige typer af biller, herunder juni bugs, japanske biller, chafers og scarab biller. I Michigan er de to typer af hvide larver, der kan findes skadelige græsplæner i Michigan japansk Bille larver og europæiske oversideslidgarn larver.

Tidslinje

I Michigan er disse larver mest aktive mellem juli og November, når de spiser rødderne af græsset. De bliver hvilende over vinteren og spiser græs rødder igen mellem marts og maj før at blive voksne i løbet af sommeren. Disse voksne derefter lægge flere æg, som klækkes til larver og genoptage cyklus i juli.

Nematoder

Parasitiske nematoder er bittesmå mikroorganismer, der spiser larver. De sælges online og i kataloger under produktets navn Grub væk, og er ikke-giftige gavnlige haven skabninger som regnorme. Parasitiske nematoder er en af kun to ikke-giftige organiske grub dræbere, den anden er en type af bakterier, anbefales til hvide grub kontrol ved Michigan State University.

Metoder

Parasitiske nematoder kræver kølige temperaturer, fugt og fuld skydække for at overleve længe nok under programmet til at komme i jorden. Det er bedst at vente på et køligt, regnfuld dag før du anvender nematoder til din plæne. Dette gøres ved hjælp af en haveslange, som vil distribuere Nematoderne på tværs af plænen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com