Paslode impuls FAQ

December 18

En Paslode impuls sømpistol er en gas og batteriet drevne værktøj, der driver negle eller hæfteklammer. Der er modeller til både udformning og finish tømrer. Ved hjælp af en Paslode impuls sømpistol fjerner behovet for at slæbe rundt en tung kompressor og slangen, hvilket gør dette værktøj populære.

Typer

Der er to grundlæggende typer af Pasloade Impulse soempistol: finish soempistol og indramning soempistol. Paslode impuls finish soempistol drevet enten 16 eller 18 gauge negle lige fra 5/8 til 2-1/2 inches lang. 18-gauge sømpistol er også tilgængelig i en vinklet model, der giver mulighed for sømning i stramme pletter. Indramning impuls sømpistol drev 2-tommer til 3-1/4-inch brite eller hot-dyppet galvaniserede søm. 16-gauge impuls hæftemaskine understøtter 3/4-2 tommer hæfteklammer.

Funktioner

Finish soempistol kommer med en no-mar tip, tool-fri dybdejustering, vendbar bælte krog og en sidste søm lock-out funktion at forhindre blank fyring. Indramning soempistol har lignende funktioner uden no-mar tip, og bælte-clip er designet til at hænge på spær og gulv bjælker. Både udformning og finish soempistol omfatter et skridsikkert greb for komfort og kontrol.

Rengøring

Paslode impuls soempistol kræver rengøring oftere end pneumatisk (luft) soempistol, men de er ikke svære at rengøre. Soempistol tager omkring 15 til 20 minutter for at rengøre. Hvor ofte de skal rengøres, afhænger af arbejdsforholdene. Dusty og beskidte arbejde områder kræver, at sømpistolen rengøres oftere. Det er ikke svært at afgøre, hvornår det er tid til at rense en Paslode sømpistol. Når det bliver svært at fuldt tryk værktøj til bestanden, eller værktøjet ikke nulstiller sig selv til den næste søm, er det tid til at rense den.

Begrænsninger

Paslode impuls soempistol, kan ikke selv om de kan gøre næsten alt, at en pneumatisk sømpistol gør, fungere med samme hastighed. Sømpistolen skal trykkes fast mod materialet før neglen er drevet, hvilket reducerer sin hurtige fyring kapacitet. Trykluft klammepistoler er i stand til at opretholde konsekvent, high-speed sømning med mindre indsats af brugeren. Denne forskel er kun signifikant med større projekter. Mange entreprenører bruge impuls soempistol udelukkende.

Operation

Impuls sømpistol drives ved at trykke næsen mod bordpladen, som sprøjter brændstof ind i forbrændingskammeret, og klemme på aftrækkeren. Løft sømpistolen fra bordpladen og slippe udløseren nulstiller sømpistolen. Søm dybde ligger ved justeringen tool-fri på sømpistolen. Du skal kunne drive 1.100 til 1.300 negle med en enkelt opladning af batteriet og omkring 4.000 negle fra en gas rør.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com