Patio Chair & Lounge puder

March 19

Patio Chair & Lounge puder

I de solrige sommermåneder, kan du bruge mere tid afslappende uden for på patio stole og liggestole end inde på sofaen. Udendørs møbler er desværre sjældent så behageligt som indendørs møbler. Du kan dog tilføje at komforten af din udendørs møbler let med puder. Og i processen, du kan sætte fut i din udendørs rum.

Komfort

Udendørs møbler lavet af hård plast, metaller og skoven kan være svært på hele kroppen. Tilføje puder kan gøre møbler mere komfortable, så du kan slappe udenfor længere uden lider tilbage ømhed. Når du vælger puder gårdhave stole og liggestole, er det vigtigt at vælge dem, der vil passe godt i møbler og der er tyk nok til at støtte din krop.

Stil

Puder er en billig måde at tilføje stil til din udendørs rum og fut ellers plain eller aging havemøbler. Vælg puder i en farve, der vil gøre din udendørs møbler pop, orange eller rød, eller vælge en farve, der skjuler snavs, såsom Bourgogne eller dyb blå. Alternativt, Vælg bløde toner som dæmpede oliven eller creme til at skabe en spa-lignende miljø. Uanset hvad farveskema eller mønster du vælger, Sørg for lavet puder af et holdbart materiale, så de ikke falmer hurtigt under solen.

Tilgængelighed

Puder gårdhave stole og liggestole er bredt tilgængelige på big-box detailbutikker og specialgrafit udendørs Møbelforretninger. Derudover kan du bestille skræddersyede hynder til dine havemøbler fra polstring butikker i dit område eller online. Sørg for at give nøjagtige målinger af din gårdhave stol og liggestole, så du ikke ender med puder, der ikke passer godt.

DIY alternativ

Puder er nemme at lave, selv for dem med lidt erfaring med symaskine. Plus, du kan vælge dit eget materiale som fyld til puder, der leverer præcis den stil og komfort du ønsker. Simpelthen måle det område, hvor puder vil gå og skære et mønster i denne størrelse, giver mulighed for en ekstra halv-tomme hele vejen rundt for sømmen. Skåret dit stof i overensstemmelse hermed og sy det sammen, vrangen ud på alle sider undtagen én så du kan indsætte fyldet. Derefter sy sammen den åbne ende i hånden så du kan tuck den ufærdige slutningen af stof indeni.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com