Patio Privacy Solutions

June 25

Patio Privacy Solutions

Uanset om du har ultranosy naboer eller du blot ønsker en lidt fred og ro i din egen gård, er der en række forskellige måder at oprette personlige oplysninger i din terrasse. Fra hegn og buske mere dekorative hindringer behøver at oprette din egen pusterum væk fra nysgerrige blikke af andre ikke at være en vanskelig opgave.

Hegn

Når du vælger en metode til at give din familie med en privat gårdhave, er hegnet-type kabinetter ofte den første løsning, der kommer til at tænke. Disse tid-testet barrierer er en enkel måde at holde andre ud, og tilbyder en bred vifte af designmuligheder. De bedste valg har solid eller stramt bundet strukturer, der ikke tillader andre at se din terrasse gennem lameller eller huller mellem Stokke eller trin. For eksempel, en solid vinyl hegn giver mulighed for optimal beskyttelse af personlige oplysninger, mens en smedejern hegn sparsomme dekorative stykker forlader lidt til fantasien. Desuden er det vigtigt at vælge et hegn, der når en egnet højde på mindst 5 eller 6 fødder.

Buske og buske

Buske og buske giver et naturligt udseende måde at tilføje privatlivets fred til din terrasse. Hvis du leder efter en måde at blande din baggård landskab ind i dit aflukke, barriere, kan planteliv være et mere rentabelt alternativ end menneskeskabte enheder som hegn og skærme. Når du vælger en bestemt art af anlæg til din terrasse, tage alle miljømæssige faktorer i betragtning, herunder tilgængelige sollys, dræning, andre levende planter, plads og voksende zone. Du skal også overveje, hvilken højde barrieren bør være, og vælge buske, der matcher dit samlede hjem indretning og design æstetik. Evergreens er en populær måde at holde naboerne fra at se ind i din udendørs rum, der fortsat er levende hele året. Rosenbuske i varierende farver kan holde øjnene samtidig med at et positivt smuk erklæring.

Designer Decor

Patio privatliv skærme og barrierer behøver ikke at være uinteressant eller sterilt udseende. Tilføj et stænk af designer-indretning til din gård med en fantasifuld løsning til din privatlivets. For eksempel, hænge udendørs gardiner eller plader af stoffet rundt om terrassen. Mange hjem forbedring og havearbejde detailhandlere sælger udendørs-kvalitet gardiner, som træ eller metal frames for at hænge dem.

Hemmelig Raster

Nogle gange skal du ikke den barriere, at et hegn eller buskads giver. Blok parter eller nabolag potlucks nødvendiggør en klar rute fra hjem til hjem der nogle privacy solutions hindrer. En aftagelig stand-up skærm er en enkel måde at holde din terrasse, privat under nogle gange og åben under andre. Privacy skærme består typisk af en harmonika-stil metal eller træ ramme med flere paneler. Panelet belægninger kan omfatte farverige klud eller lærred. Forskellige typografier er tilgængelige gennem en række af hjem forbedring og havearbejde butikker eller websites såsom BackyardCity.com eller PatioShoppers.com. Gøre din egen rustikke skærmen ved at knytte 3 til 4 høje træskodder sammen, og sætte dem i gårdhave plads harmonika style eller strække dem ud til ekstra beskyttelse af personlige oplysninger. Denne barriere er et let, tilpasselig mulighed, som du kan fjerne efter behov, selv på daglig basis.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com