Påvirker lavt vandtryk Front-Loading skiver?

January 7

Påvirker lavt vandtryk Front-Loading skiver?

Front-loading skiver give en praktisk måde at laste og losse tøj af ikke tvinge dig til at bøje sig over og grave tøj ud af bunden af maskinen. Front-Load skiver også tendens til at være et populært valg blandt forbrugerne, der kan lide den måde, de ser i sammenligning med gammeldags, top-loading maskiner. Front-loaders er imidlertid ikke uden deres problemer. Vandtrykket for lavt, for eksempel, kan have en negativ indflydelse på disse skiver på forsiden.

Den fyldemaskine

Lavt vandtryk kan påvirke alle vaskemaskiner, uanset om de er på forsiden eller top-load maskiner, fordi det påvirker den hastighed, hvormed maskinerne fyldes med vand. Som et resultat, dette kan forårsage en fejl kode til at vise i front-load maskiner med LED-displays. Typisk, intet kan gøres for at holde fejlkoden opstår. Dette kan udgøre et problem for maskiner, der ikke vil indrømme jer hen til omgå fejlkoden og begynde vask, selvom maskinen er bare langsom til at fylde og har tilstrækkelig vand til at vaske belastningen.

Programmering

En af de vigtigste grunde til at lave vand pres forårsager problemer for front-load vaskemaskiner er, at de bruger mere avanceret teknologi end traditionelle, top-load maskiner. Front-Load maskiner er kontrolleret af et softwareprogram, der er følsomme og generelt tildeler en bestemt periode vaskemaskinen skal udfyldes. Hvis den krævede vandstanden ikke er nået inden for frist, kan det medføre fejl besked hen til display og forhindre, at vaskemaskinen fungerer korrekt. Maskiner med mindre sofistikerede kontrolelementer begynde ikke før vandet når det rette niveau.

Formål

Mens det kan være svært at forstå hvorfor producenter ville skabe maskiner, der er alt for følsomme og udsat for fejlmeddelelser givet den øgede teknologiske raffinement, er der god grund til at gøre det. Et minimum af pres er forpligtet til at få vaskemaskine fyld ventiler hen til til sidst lukke ned. Uden denne foranstaltning på plads, kunne maskiner for meget og oversvømme området tøjvask.

Fejlfinding

Mens lidt kan gøres for at løse vandtrykket går gennem dine rør, kan du tage skridt til at sikre, at din pres er på sit højeste niveau, når den fyldemaskine. Du bør tjekke din slange filtre for at sikre, at ingen sediment har opbygget indersiden hindrer strømmen af vand ind i maskinen. Hvis det ikke hjælper, skal du muligvis overveje at installere en pres-aktiveres booster pumpe for at øge vandtryk til maskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com